Ogretmenanneyim Çıldırmak işten değil. Bu kadar vurdum duymazlık olmaz. Tehlike bağıra bağıra geldi. Yangın termik santrala sıçradı.Haberleri izliyor musunuz ne düşünüyorsunuz
haydibakalim Ogretmenanneyim Ogretmenanneyim bilerek yapıyorlar sanki Türkiye yok olsun diye anlamıyorum yani Cumhurbaşkanı dünyadan bi haber inşallah bulaşmaz termik santrale diye konuştu a haber e şimdi yanarken
Senayyalcin Ogretmenanneyim Artık gerçekten inanamıyorum öylece bakakalıyorum halimize göz göre göre bu kadarı da olmaz diyorum oluyor ne düşünüp ne söyleyeceğimi şaşırdım yangınlara mı üzülsem yoksa ard arda gelen kadın cinayeti haberlerine mi bilmiyorum ama hiç iyi bir yere gitmiyoruz onu biliyorum
Dilekcnkn Ogretmenanneyim Şu an izliyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun bir kaç yıldır ne yaşıyoruz bilmiyorum valla bunlar hep kıyamet alametleri valla allah merhametini eksik etmesin
Ogretmenanneyim Senayyalcin birde işin o boyutu var.ulkecek psikolojik terapi uygulanırsa ancak toparlanır gibi
haydibakalim Dilekcnkn aynen kıyamet alametleri işte hep önümüz kuraklık hayat pahalılığı covid gibi bi hastalık çok kötü çok Bi şeyler düzelmeli
Littlespy Ogretmenanneyim bu kadar gevşek bir afet yönetimi olamaz yaa bu kadar vurdumduymaz olunamaz kafayı yiyeceğim günlerdir 🤦🏻♀️ siyasiler oturuyor hiç bir önderlik yapmıyor ünlüler önderlik yapıyor halk savaşıyor bu nasıl bir devlet düzeni yaa yeter artık!
Ogretmenanneyim Littlespy haluk levent ucak kiraliuor demet Akalın yangın söndürme tüpü alıyor Şahan gokbakan canlı yayınla ucak istiyor gerçekten fıkra gibi
haydibakalim Littlespy ay Cumhurbaşkanı açıklama yapmış ya sorumluluk belediyelere ait diye. tövbeler tövbesi
Littlespy Ogretmenanneyim ve bundan asla gocunmuyorlar yardım istemek bile vatan hainliği olarak görülüyor. Belediye başkanı çıkmış keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler diyor 🤦🏻♀️ nereden tutsak elimizde kalıyor 🤦🏻♀️
Seahammer Ogretmenanneyim cennet memleketi cehennem memlekete çevirdiler T A M A M artık gerçekten!!!!
zehranurr Ogretmenanneyim içeride 40 bin ton kömür olduğu söyleniyor. Anlamıyorum 2 gündür termik santrale yaklaşıyor denilipte nasıl boşaltılmaz içerisi. Kafayı yememek elde değil.
Ogretmenanneyim zehranurr bakkal yönetir gibi kriz yönetiliyor çünkü tehlikenin boyutunu cok bilemiyorum anlamıyorum da ama yanıyor cok üzgünüm
Littlespy haydibakalim keşke sussa da en azından daha fazla sinirimizi bozmasa 🤬 devlet arazisi olan ormanları söndürmek nasıl belediyeye ait olabilir 🤦🏻♀️
Yamacin-Annesi Ogretmenanneyim şöyle bi baktimda haberlere sinirlerim bozuldu güzelim memeleketi ne hale getirder bilerek olduğunu düşünüyorum artik sinirden televizyonu acmiyorum sosyal medyaya girmiyorum çünkü artık önlem almaları gerekiyor ama nerde bişey yok ortada
Ogretmenanneyim Yamacin-Annesi bende girmiyim bakmiyim dedim ama olmuyor bakıyoruz mecburen çünkü yanan bizim ülkemiz bizim memleketimiz 😔
Belacivciv Ogretmenanneyim Bi de 2020 başında kapatılacakken geçici izinlerle kapatılmamış bir yer orası, şimdi devletten tazminatını alır yerine yenisini yaparlar utanmadan. Görüntüler o kadar kötü ki insanlar alevlerin içinden kaçıyor ya, çok üzücü
Ogretmenanneyim Belacivciv haklısınız valla ne diyeyim nereden tutsak elimizde kalıyor cok üzgünüm bir haftadır ne yerde ne gökteyim