Aycinkk Merhaba 12 haftalık ikizlerime gebeyim .doktorum 2 li ve 3 lü taramaların net sonuç vermeyeceğini bu yüzden prenatal genetik test yaptırmamı tavsiye etti.2250 tl test biraz yüksek geldi bize .😞beklerimde şu an bir problem görünmüyor. test konusunda tecrübeli annelerden yardım istiyorum .sizce yaptırmalımıyım?
Mucizeveannesi Aycinkk bizim Dr da bu şekilde Önerdi maddi olarak karşılayamam dedim ense kalınlıkları önemli bir değer onlara baktı iyi çıktı şükür detaylı ultrason istedi onu bekliyorum
Bskrt Aycinkk herhangi bir engeli ya da rahatsızlıkları varsa kürtaj düşünüyorsanız yaptırım bence. Yoksa zaten ayrıntılı ultrasonda fiziksel olarak herşeyi inceleniyor 20. Haftada
ymr Aycinkk ikili tarama yaptırdım ayrıntılı yaptırdım üçlü test yaptırmadım. Şuan herşey iyi çıktı Allah’a şükür. 20. Haftadayız
Mb123 Merhaba bende 26 haftalık cift yumurta ikizlerine hamileyim sadece ikili test yaptırdım temiz çıktı diğerlerini bile yaptırmadı bence çok gereksiz Rabbim sana onlatı nasip etmiş zaten okadar para vermek gereksiz bence
Aycinkk Mb123 aynen çok teşekkür ederim 2 li net sonuç vermiyor diye yapmıyorum dedi ben bir devlet hastanesine gideyim. Sizin 2 li taramanız devlet hastanesindemi yapıldı
BarBeyzazer Yaptırmadım sadece ikili testi ve afp testi yapıldı ikiside temiz çıktı çok şükür 26 haftalığız Rabbim ne yazdıysa alnımıza kabulümüz 🙏
Mb123 Aycinkk hayır özel hastanede yaptırdım Rabbim bana böyle güzel şeyi nasip etmiş ben bunu sorgulamam doğru olsun olmasın
Deryak Hiç bir test yaptırmadım zaten 2 ki 3 lü ikizlerde yanlış sonuç veriyor yurt dışına gönderilen bir kan testi vardı doktorum onu söyledi onu da yaptırmadım bir şey olsa aldırmayacağım için ama doppleri en iyi kişiye yaptırdım çok şükür gayet temiz çıktı
Mb123 Deryak bitek ikiz üçüz değil hiç bir test doğru olmaz bunu Rabbime başka kimse net bir şekilde bilemez