alininannesiii Sleepy kullanan ya da kullanacak olan var mı kaç numara almalıyım ve ıslak mendilini de önerir misiniz yeni doğan 2 numara ila başlayacağım sanırım numaralarında sıkıntı var 2 numara bitince 3 mü 4 mü almam gerek kafam çok karıştı 🤷🏼♀️
birprensesvebirprensannesi alininannesiii Erken doğum yaptığım için 0 kullandım ama 1 numara almalısınız siz 2 büyük gelebilir
Beyzalpay alininannesiii ben kizimda hep sleepy kullandim yine sleppy alacgm biz 1 numarayla baslamistik ama bez boyutları degistimi suan bi bilgim yok kizim 3800 dogmustu 1 numara oluyordu
eebru- alininannesiii bebegim erken dogdu 2440 gram kilosu. 2 numara bez almistim bi tık büyük ama ben tam olmasını istemedim havalar cok sicak bunaltir ve cabuk pişik olur diye 2 numara olmasina ragmen sizdirma yapmadi
balbocegim27 alininannesiii 2 numara almıştım dün açtım baktım o bile bana çok minik geldi annem normal izlambut mu doğurmayı düşünüyorsun diyo
Birgul alininannesiii benim kızım 2900 doğdı 2700le hastaneden çıktık 80 tane 1 numara aldım biter bitmez 2ye geçtim çünkü 1 çok küçük. Sonradan kilosuna göre zaten bezin küçük gelip gelmediğini anlarsınız.
Senayyalcin alininannesiii yenidoğan bebeğime sleepy yeni doğan aldım gayet oldu problem yok numaralarda sonra kilosuna göre yükseliyor zaten ıslak mendili de güzel ama ben Molfix kullanıyorum hiç pişik olmadı
pitircikannesi1 alininannesiii kızım 2970 doğdu hastaneden çıktığımız da 2700 idi. 1 no sleepy 210 adet olan paketi 28 günde bitirdik 2 numaraya gectik. Islak mendil de slepy yeni doğan kullanıyorum
eliffkrts alininannesiii ben sleepy bio natural aldım herkesin önerisi 2 numara ile başlamaktı, bende bir paket 2 numara bir pakette 3 numara aldım
Birumuteses29 alininannesiii bende sleepy bio natural aldım 96 lı 1 no galiba 124 lüydü oda 2 no zaten ilini toplasan 1 ay ancak gider diye düşündm
eliffkrts alininannesiii sapa sağlam geldi kocaman kolide güzelce sarılmıştı, daha 30 haftalık hamileyim kullanmadım henüz ama güzel olacağından şüphem yok 🤗