PurpleTail nirvana95 ben de bu durumu sormuştum doktoruma, doğum tarihini etkilemez bu ölçümlerin çoğu genetik faktörlere bağlı değerler fikir sahibi olmamız için bakıyoruz demişti
nirvana95 PurpleTail ama bu hafta doktor değiştiriyorum son kez bi daha sorucam ona da o da aynı şekilde değiştirmez derse yememe içmeme dikkat etmeye çalışırım artık
Merakettiklerim Kbra_em 35+4 haftalık olduk, en son 34+0da 2500grdı bakalım 10 gün sonra muayenemiz var o zaman göreceğiz paşamız ne kadar büyüdü :) en son başı aşağı konumdaydı umarım değişmemiştir , sağlıkla kavuşalim yavrularımıza 😊😊
Sinem_469 34+1 iz 33 haftalıkken 2450 demişti doktor 20 Ağustos da randevu verdi eylulun ilk haftasına sezeryan için tarih verecek ikinci bebeğim geçen haftalarda yorgunluğa bağlı kanamam oldu o yüzden bebeğimin çantasını hazırladım benimkini de hazırlayacağım bı kaç gün içinde tedbir amaçlı ev temizliği yapılıyor bugün hazır sayılırız
Birkuzucukbeklerken Kbra_em merhaba 34+3 kızım olacak hayırlısıyla 32+5 de 1970 gramdı pazartesi tekrar kontrolümüz var bakalım ne kadar oldu kuzucuğum doğum şeklimi bilmiyorum erken sanırım henüz