Mmm333 Pkz aynı durumu bende yaşıyorum ama bence sizin kilonuz gayet iyi ben 55 kiloydum şuan 63 kiloydum sadece 8 kilo almışım herkez banada hiç ikiz gebe gibi durmuyorsun diyolar bende korkuyorum bu gidişimde doktoruma sorucam kafama çok takildi
Pkz Mmm333 gerçekten insanın içinde bı şüphe oluşuyor bana doktor her seferinde gayet iyi gelişimleri diyor ama işte çevre etkisini de es geçemiyorum.Takmamak en güzeli
elfcaglar1 gazetecianne ben tek yumurta 20. Hafta geçen hafta serklaj olmak zorunda kaldım açıklığım varmış
gazetecianne miniklerim125 yok kuzum bana sadece birinde kalpte parlaklık var dedi 24. Hafta devlette detaylıya girecem bir daha inşallah kaybolmuştur
Pkz Mmm333 benim şu an 33 haftalık 31 haftalıkken biri 1500 diğeri 1550 dedi bakalım Perşembe randevum var
Mmm333 Pkz maşallah ıyimiş canım Bende şuan 30.haftaligim 29 da gitmiştim biri 1224 gr biride 1279 gr bende salı günü gidecem
ikizlerinannesiiii Beeenn🥰😂 ilk ve çift yumurta ikizi bakalım. Korkmuyo değilim nasil bakacam diye😂🤷♀️ 10 haftaligiz bizdeee
Yaseminatik57 gazetecianne ben doğal yollarla ilk gebeliğim ve 34 haftalık ikizlerimle yolun sonuna vardik neredeyse