Ezgi14 Aslihan233 Miyde yazisindan ve gene erkek delisi gibi ortada dolanmandan tanidim seni ah ah 😂😂
Seyda123 Aslihan233 benim hic bulanmadi canim cok cokkk batil bisey bence bunyeden bunyeye fark ediyor
AycanUzun Aslihan233 benim nerdeyse hiç belirtim yoktu ne kusma nede başka birşey erkek olucak inşallah
BilgeSnmez Gamzesariiii valla canım bende hiç ama hiç kusma olmadı Allah’a şükür şimdi 20 haftalığım ve hala iyiyim ve cinsiyeti kız 🙂
Heather Aysenurtsr bulantıya göre cinsiyet anlamaya çalışıyor🤦🏻♀️ Ultrasonda çıkan sonuçların hükmü yok çünkü....
Aysenurtsr Heather bulanti ile cinsiyetin ne alakasi var yahu 🙄 3 ay bulandi erkek olucak. Kardesimin esininde bulandi kiz olucak. Bu batil inanclar bizi bitirecek :)
CansuDemir Benim hiç bulanmadı-erkek 23 haftalık Annemin çok bulanmış -kız (ben oluyorum☺️) Kayınvalidemin çok bulanmış - 2 erkek Ananemin 5 çocuk-2 kızda 1 erkek de bulanmış, 2 kızda bulanmamış Arkadaşımın bulanmamış-erkek Şuan gebe bi tanıdığım var bulantısı yoktu-kız 24 haftalık Alakası yok valla.Benim yüzük testi bile dönüyordu ona göre kızdı.Tuz denemesi kız çıkmış.Çin rus maya bilmem ne bilumum takvimler kız çıkmıştı.Hepsi de yanıldı.
Heather Aysenurtsr aynı fikirdeyim. Yok oramda kızarlık var kız mı erkek mi yok idrarım kokuyor kız mı erkek mi ayy neler yazdılar bu foruma akıllara zarar.