Cndntnr Eylül sonu Ekim gibi anne olacak arkadaşlarım bebeklerinize kaç aylık alışveriş yapıyorsunuz.Ben biraz acemiyim de H&M de kaç aylık alıyorsunuz mesela? 🙈
hilal8689 Cndntnr bende acemiyim genelde 0-3 aldım. Hm’de 2-4 alıyorum başta büyükte olsa giydirilir diye.
esmerrmm Cndntnr 31+3 olduk yeni dogan cok az aldim 5 6 tane zibin 3 tane tulum 2 tane alt ust aldim 11li hastane cikisi yarinda 2 tane alt alicam giyisi olarak bukadar yeterli yeni dogan olarak dusunuyorum zaten lazim olunca gidip alinir 😊
meryemliyammm Cndntnr Ekim annesiyim Allah nasip ederse. birkaç parça aldim ama eksiklerimiz var daha . ikinci gebeliğim bu. şöyle söyliyim kızlar 0 - 3 ay az alın derim bebişler çabuk büyüyor daha çok 3 6 ve 6 9 aylık tavsiye ederim. sağlıkla gelsinler inşallah. sormak istediğiniz birşey varsa yazın
meryemliyammm Cndntnr bol bol uzun kollu zıbın alın, patikli yada çoraplı alt, patikli tulum, bunlar çok giydiriliyor. ayakları üşümesin önemli. Kışa doğru geliyorlar zaten ince şeyler almayın
Cndntnr meryemliyammm evet bende daha çok 4-6 ve 6-9 aylık aldım yenidoğan 3 aylık bir kaç zıbın aldım dediğiniz gibi çabuk büyüyorlar acemi olunca her şeyi tereddütle alıyorsunuz🙈mesela şapka ve eldiven almaya gerek var mı?Battaniye kaç tane alınmalı 2 adet müslin battaniye aldım sadece o kadar.
meryemliyammm Cndntnr şapka ve eldiven takımlarda oluyor genelde ekstra almaya gerek yok bence. yüzünü çizmesin diye illaki kullanırsın ama. İki çift bulundur. Müslim battaniye kesinlikle kullanışlı iki üç tane yeterli. polar battaniye penye battaniye yada nohut battaniye bunlardan iki tanesini mutlaka bulundırn. Öyle canım bende ilkinde bilmiyordum acemi olunca :)
MercimekveAnnesi16 Cndntnr valla canım bi 10 şu hastane çıkışı 5li iki tane hastane çıkışı aldım iki tane 3 lü takım tulum seti aldım yenidoğan olarak onun dışında patikli patiksiz alt zıbınları bodyleri alt üst takımları hep 0-3 3-6 6-9 ay olarak ay hesaplaması yaparak aldım 0-3 leri 10 ar adet aldım hepsinden 3-6 ları genelde alt üst takım olarak aldım kendine göre belirlersin 6-9 ayı da 4 body 4 alt aldım büyüdükçe alınır diye
Ozz1- 31+3 üz. Ben bugün annemlerin aldıklarına baktım da çoğu yenidoğan ,0-3 ay . Daha ben pek bı şey alamadım. Sanırım 3-6 ay almam daha mantıklı olacak.