Delicesareti AnnesiyimM53 bende yaptırdım bugün o içeceği içtikten sonra aşırı midem bulandı kusmamak için baya direndim yemek yiyene kadar elim ayağım tutmadı çok halsizleştim anan şu an iyiyim kahvaltıdan sonra kendime geldim
G493m AnnesiyimM53 bende pazartesi yükleme yaptırdım 75 gr çok ağır geçti tüm gün halsizlik uyku sersemlik ertesi gün anca kendime geldim başım çok ağrıdı benim mide bulantısı çok olmadı ama ağır bi işlemmiş hatırlamak bile istemiyorum
Delicesareti AnnesiyimM53 bastırmaya çalışın bakalım geçicek mi limon salatalık ekşi elma belki bunlar iyi gelir
AnnesiyimM53 Pinarialper bi zararı yok bişdiğim kadarıyla internetttende araştırdım bi sıkıntısı yok canım ☺️
G493m AnnesiyimM53 yok çok şükür çıkmadı bebiş biraz tombik suyu fazla ve babam da şeker hastası olduğu için yaptırmak zorunda kaldım
G493m Pinarialper Doktorum ayrıntılı bişe söylemedi hemen şeker yüklemesi yapalım gebelik şekeri sebep olabilir dedi bi önceki kontrolde suyum normaldi ay sonunda tekrar görüşeceğiz o zaman belli olur diye düşünüyorum