Mucize_ Merhabalar arkadaşlar gebelik şekerim çıktığı için doktorum dahiliye yönlendirme yaptı yarı. Sabah 10 da randevum var giden arladaşlar aç mi gittiniz tok mu? Yoksa doktor sadce gebelik şeker sonucuna mi bakıyor?
Hilkatkaradagli Mucize_ Ben kadın doğumdan direkt indim dahiliye sonuca baktı şeker hastasısınız dedi rapor hazırladı cihaz aldırdı şeker ölçüm cihazı her gün açlık tokluk 1. Saat 2. Saat ölç dedi cnm 1 hafta sonra gel dedi tabi diyet verdi 1 haftalık sonra hep diyet hali
Mucize_ Hilkatkaradagli bende randevuyu geçen hafra aldım en yakın tarih yarına vermişti 2 haftadır kendim diyet yaptım bakalım nasıl olacak. Ölcüm cihazını dr yazıyor değil. Mi birde diyeri dahiliye mi verdi
Ilkayy Mucize_ dahliye kayıt açmadan kendi kafana göre randevu alamıyorsun canım kayıt açtı ben randevu aldım ama en yakın tarih 19 una bulabildim
Hilkatkaradagli Mucize_ Evet cnm dahiliye doktoru yazdı onun dediği cihazı buldum iyi çıktı 1 hafta genelde yüksek çıkmayınca ölçümleri azalttırıyor benim amniyon sıvısı fazlaymış şekerden dolayı diyetle normale döndü o yüzden halen dikkat edin diyo doktor
Mucize_ Hilkatkaradagli tamam o zaman inşallah benimde normal çıkar bu arada cihazı ne kadara aldınız fiyatı yüksek mi?