yagizinannesii Merhaba kızlar. Pembemavi hastanesine gidiyorum. Doğum fiyatının bugün 8900 TL ve içerisinde fotoğraf oda süsleme hiç bişey dahil olmadığını öğrendim. Bursa’da yaşayan anneler sizin gittiğiniz hastanelerdeki doğum ücretleri neler? Yazar mısınız.
xayssx yagizinannesii ya ben baska bsey sorcam. Bu doğum ücretlerini nereyle konusup öğreniyoruz? Dr mu muhasebe mi nerden öğrenmem lazım
ogrencianne35 yagizinannesii Ben Hayat Hastanesi’nde doğum yaptım 3750 liraydı doğum ücreti sadece kuaförlük hizmeti var Doğum fiyatın içinde yani makyajınıza saçınızı yapıyorlar ama hastanenin fotoğrafçısı var en düşük 300 liradan başlıyor paketi oda süsleme yok
Habibekeser yagizinannesii hayır fotoğraf isterseniz 200 tl odayı kendimiz süslüyoruz isteğe göre önce vardı oda süsleme şimdi yok malesef
Habibekeser yagizinannesii evet eşiniz refakatçi bir kişi daha olabilir fazlaya müsaade yok olmaması daha iyi çünkü enfeksiyon kalabilirsiniz birde virüs var
ogrencianne35 Sedaaaa2 ay kiyamam 😏 ben bi dr gidiyordum 5 demişti bana çok gelmişti sonra onunla sorun yaşayınca dr değiştirdik işte bi gece fazla filan kaldım 4500 oldu orda yani ilk gittiğim dr doğum yapsan 6 7 bine çıkardım arada fark var sonuçta
Sedaaaa2 ogrencianne35 ya işde bi de özele gidince sıra ne beklemıyosn işlerin testlerin hemen halloluyor o yönü benim cok hosuma gidiyor devlete gitsen bekle bekle
Sedaaaa2 ogrencianne35 hiçbişey eskisi gibi degilki tamam onlarada kolay degil ama vallahi bazılarıda cidden bilerek yapıyor yazık günah yani insanlar ne umutlarla hastane kapılarındalar kendi aılelerınden birisi olsa da normal insanlara yaptıklarını mı yapacaklar hiç sanmıyorum