UsanmazPandaaa MasterChefte su böreği yapamamalarına sinir olup canımın deli gibi istemesiyle kalkıp bu saatte su böreği yapıyormuyumdur tabikide evet 😂😂😂 izlerken sinir krızı geçirip kapattım 😂😂
Burcinmert UsanmazPandaaa masterchef izlediğim her bölüm canım orada yapılanları çekiyor ama kalkıp yapamam üşeniyorum 😀 sizin elinize sağlık afiyet olsun şimdiden 😀
Yamacin-Annesi UsanmazPandaaa yaa bebeğim kiyamam sana çok seviyorum ama işte bu yüzden izlemiyorum önceden yine kalkip yapardim şimdi yapamadim icin izlemiyorum 😅
MineLule UsanmazPandaaa Nasıl yapılacağını bilsem yapardım ama su böreği yapabildiğim bir şey değil 🙂
UsanmazPandaaa Aslanannesi1 hazır almayı pek sevmiyorum bildiğim herşeyi kendim yapmayı daha çok seviyorum hem hareket olur gece gece 😂😂😂
UsanmazPandaaa Burcinmert beraber olsun keşke yakın olsak hemen versem🥰 bende öyle herşeyi yapmıyorum ama hepsinin yapamaması beni deli etti o kadar malzeme gitti içim yandı kalktim sinirle
UsanmazPandaaa Yamacin-Annesi yok her yedikleri ilgimi çekmiyor aslında sevmem peynirlı börekleri ama canım çok çekti bide yapamadılar inat ettim 😂😂
Dubletombikdoner UsanmazPandaaa Benimde çok canım çekiyordu kapattım hemen ☹️😁 halbuki izlemek istiyorum. Yapmakta istiyorum ama totomu kaldıramam sanırım şuan😁
UsanmazPandaaa Dubletombikdoner kalk kall biliyorsan hemen yap valla yiyecek konusunda asla üşenmem 😂😂
UsanmazPandaaa Yamacin-Annesi başım gözüm üstüne tabiikiii en güzellerini hemdeee 🥰♥️♥️Çiçeğim benim 🌹🌺
UsanmazPandaaa Burcinmert bir alt üst kuru kat yapmadılar yaş hamur yağı emdi emdi yapıştı deli oldumm