bsra46 Iyi akşamlar herkese. Nakışlı isimli hastane çıkış seti yaptıran oldu mu? Olduysa nerden ve ne kadara yaptırdınız paylaşmanızın sakıncası yoksa yazarmısınız Ben instagramdan bir yer buldum çok beğendim ama pahalı geldi. 2 ayda da teslim ediyormuş çok geç kalmak da istemiyorum 27. Haftadayım şuan
Merveee34 bsra46 ben instagramda minikonseptten yaptırdım .Suan bekliyorum gelmesini .diğer bebeğimde de ordan yaptırmıştım ve çok memnun kalmıştım . Ürünleri kaliteli . 15.20 günde teslim oluyor . Kapıda ödeme dahil 200₺ zaten nerden baksan tüm hastane çıkışları bu civarda
3MelekAnnesi3 bsra46 50 liraya tulum yaptırdım ben tulum sapka eldiven seklinde mucize melekler Di sanırım instagramda Bi sayfa
dilaraakbulut bsra46 ben gafull_battaniye yaptirdim ilk kizima simdi ikiciye hamileyim siparis verdim cok memnun kaldim 4 parca soyledim tulup sapka eldiven bide battaniye 240 tutu 15 kargo 255 toplamda ama cok kaliteli gercekten 🥰
Dilekcnkn bsra46 Madre bebek sayfasından yaptırdım 1 tulum , şapka ve eldiven olarak extra olarakta kulaklı şapka yaptırdım 110 tl ’ye geldi 1-2 hafta içinde teslim ettiler kumaşı çok güzel
bsra46 Merveee34 evet benim sorduğum yerde 250 lira demişti buraya da hemen bakıyorum teşekkür ederim
Eslemssmom bsra46 Madrebebek 180 TL ye yaptırmıştım modele göre değişiyor çok kaliteli 2 haftayı bulmadı gelmesi bi bakın 🥰
bahtnurr1 Lohusa_takimlari ,derinbaby,gulsebabyhomee ,aysenatasarım , nakis.perisi bunlar benim güvenilir bulduğum sayfalar çok da uzun değil teslimat süreleri 🥰 bebeqon var bide normal baskı yapıyorlar fiyatları baya uygundu
hilal8689 bsra46 instada edaliiremceyiz sayfasından yaptırdım. 3lü hastane çıkışı(tulum+şapka+eldiven) 100tl idi. [url=https://www.hizliresim.com/s17yqmu][img]https://i.hizliresim.com/s17yqmu.jpeg[/img][/url]
AnneBebek0 bsra46 ben instagramda betusun hediyelikleri diye bi sayfada yaptirdim 210 tuttu. Tulum sapka eldiven battaniye.
Ebrucolak41 Asafindukkani diye bir sayfaya yaptirdim gercekten cok memnun kaldom 15-20 gunde teslim edildi yikadim solma vs hic bir sey olmadi cok ozenli calisilmis 235 tl ye 10 lu set yaptirdim tavsiye ediyorum
MercimekveAnnesi16 bsra46 ben madre bebekten yaptırdım 220 TL isteğe göre yastık tavşan tulum falan da ekleniyor fiyat değişiyor ona göre fakat salı sipariş vermiştim cuma günü elimde olmuştu 10 gün sürüyor demişlerdi ama çabuk geldi
emiras59 bsra46 bununla ilgili post açtım ama kimse görmedi 😊 pudrakokusuuu diye bir sayfadan yaptırdım çok memnun kaldım
Busra333 bsra46 miras59#16687226 aynısının Leyla yazanı canım 💓 arkadaşlarımda memnun sayfa güvenilir