Egemenim64 honeysmom Ben normal doğum yaptım canım lohusa pedi de kar etmedi ilk 2, 3 gün kanama çok oluyo hasta bezi kullandım o çok rahattı yani ilk günler normal ped yetersiz gelir 10 gün sonra falan normal pede geçersin benim böyle oldu
Seranad honeysmom ben doğum yapalı 6 gün oldu hem pet hem depent aldım gerçekten depent çok rahat oldu ilk 4 gün kullandım sonra kanama hemen azaldı pet takmaya başladım bence depent al derim mutlaka yatıp kalkması daha rahat
Ayyysssee Blablabla bende sipariş verdim malt içeceğini dogumdan sonra içmek için sütğ artırmada etkisi varmı
Blablabla Ayyysssee bence var gibi. Bizim Doğum olalı 20 gün oluyor. Sütüm yeterli değil mama takviyesi de yapıyoruz. O yüzden çok net konuşamam ama içmeyince daha az gibi sanki.
Banu_alper Sysesra afedersiniz acik sekilde yaxiyim uyusukluk gecince sonda cikiyor zaten lavaboya gidiyoruz mecbur otururken ilk gun annem vardi yanimda o yardimci oldu giydirdi ben cektim ikinci gun dahs iyidim kendin otururken giydim
Sysesra Banu_alper Hiç sorun değil acikladiginiz için sağolun benimde annem yanımda olcak o yardmci olur heralde ama çok cekindigimden merak ettm nasıl halletcez diye
Betl honeysmom Emzirme sütyeni ya ben beceremedim yada kullanışlı değil onun yerine yarım atlet daha kullanışlı daha hesaplı benim alıp pişman olduğum tek şey buydu
honeysmom Hellobaby2 evet lohusa pijamalarıda düşündürüyordu beni bunu duyduğum iyi oldu teşekkür ederim ☺️