Redpepper Sonlara doğru yaklaştık sanki, 33. Haftadayım artık zorlanıyorum bir de baskı hissi var hep aşağıda sanki, erken doğum riskim var bir de bakalım kontrolde ne diyecek doktor bu normal mi bilmiyorum, onun dışında sıcaklarla boğuşuyoruz değil mi
ozlemksu Redpepper 33+4 deyiz. Sanki zaman durdu, hele şu sıcaklar yokmu😵💫 sıcaklar bastırdıkça zaman dahada çekilmez oldu. Malum ortalık korona kaynıyor evdende çıkılmıyor, inşallah zaman su gibi akar…
gokhande Redpepper sıcaklar ayrı bir dert evlerin içi yanıyor durulmuyor 🤦🏻♀️ Kemiklerim acıyor ağrıyor ayaklarım şişti onlar ayrı bir dert 😆 33+3 haftalığız az kaldı sabrediyoruz bakalım
Esps_ Redpepper 34+1 haftalığız. Alttan vurmalar beni çok korkuyor sanki her an gelecekmiş gibi hissediyorum
Redpepper ozlemksu gerçekten zor, bir tarafta korona diğer tarafta yangınlar, sıcaklar ve ağırlaşmakla birleşince psikoloji klmadı valla Allah yardımcımız olsun
Gezegen_00 Benim de erken doğum riskim var , bebek kanala yakın aşağıya baskı yapıyor ,sağ kaşığım uyuşuyor , ayakta fazla kalınca belimin alt tarafına ağrı giriyor sıkıntılar büyük
Redpepper gokhande Allah hepimize yardım etsin, bu sıcaklarda son haftalarda olmak çok zor, biraz yağmur yağar da serinler inşallah 🙏
Redpepper Esps_ ay benim de öyle 🤦♀️ O alttan vurmalar oldukça ter basıyor valla inşallah zamanında sağlıkla gelsinler
ogretmenveanneyim-61 Rabia1234 benim içinde son 46 gün gösteriyor ve sıcaklardan uyuyamıyorum. Sağlıkla gelsinler ama artık çok uzun yürüyüşler yapamıyorum ağırlaştım sanki
ogretmenveanneyim-61 Rabia1234 hayır başlamadım. Evde çok hareketliyim fazlaca yoruluyorum bu aralar. Karnım çok fazla sertleşiyor sonra normale dönüyor.