AnnesiyimM53 Ben 24 haftalık gebeyim ve dünkü kontrolümde bebeğin 22 haftalık gözüktüğü söylendi böyle bi durum yaşayıp sonra kendini düzelten oldumu nasıl düzeltti bi bilgi alabilir miyim çok moralim bozuluyor
duygu0693 AnnesiyimM53 Bende tam 23 haftada gittim 22 görünüyordu benimde çok canım sıkıldı beslenmeme çeki düzen verdim hemen kaç gram bebeğiniz
bebegimizibekliyoruz1 Doktorlar genelde pek sorun etmiyor bebekler 2 hafta ileriden ya da 2 hafta geriden gelebiliyormuş
AnnesiyimM53 bebegimizibekliyoruz1 yani takılmama gerek yok mu ben bide çok aşırı sağlıksız besleniyorum ondan da olabilir mii
AnnesiyimM53 Esraali inşallah çok darlanıyorum zaten ayrıntılı ultrasondada iki santim genişleme var böbreklerinde dedi doktor bakalım herşeyin hayırlısı
bebegimizibekliyoruz1 AnnesiyimM53 zamanla düzelir inşallah yani siz bilirsiniz yine de ama her gün sağlıksız beslenmeyin ben de yiyorum sağlıksız ama günde 3 öğün değil haftada 2 3 kez
AnnesiyimM53 bebegimizibekliyoruz1 şimdi herşey aldım keçi boynuzu pekmezi fındık ceviz badem falan aldım
AnnesiyimM53 duygu0693 hiç birşey demedi bana gramını falan sana söyledi mi ? Ama kafası kolu falan haftasına göre küçük dedi
duygu0693 AnnesiyimM53 Evet 528 gram benim ki sadece 1 hafta geri dedi kolu bacağı hakkında bilgi vermedi sabah akşam 3 kaşık pekmez içiyorum bende her sabah yumurta ve gün içinde meyve inşallah kuzularımız sağlıkla kilo alır 🙏