Baby-baby Kizlar 30+6 hafta doktorum bugun makat gelisi duruyomus bebek dedi daha 2 ay var doguma 2 ayda döner mi bebek basina gelen var mi? Ters gelirse sezaryen olucam ama normal dogum istiyorum. 2 ayda doner mi basina gelen varsa lutfen yazsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻😩😩😩
ocak2021 Baby-baby dönebilir tabiki henüz erken son güne kadar dönebilir. Bence hayırlısını isteyin bende çok normal istiyordum sezaryan oldum 😄 hakkınızda hayırlısı olsun
N-h-e123 Baby-baby son ana kadar değişebilir. Ayrıca makat gelişi normal doğum yapanlar da var. Doktorlar risk almak istemiyor
Merkun Baby-baby bazen bizim isteiğimizle olmuyor bazı şeyler maalesef.. benim oğlum 29. Haftada dönmüştü ama gel gör ki normal doğumdayken acil sezeryana alındım.. herşeyin hayırlısı olsun. 🍀
Baby-baby N-h-e123 Doktorum dediki yine sana kalmis sancisini acisini sen cekiceksin dedi ama ters olursa yapmam normal dogum zaten cok korkuyorum ama saglik acisindan normal istiyorum. Hayirlisi olsun
Ervan Hafissee abartilcak bişey bnce ters sonucda. Doğum şekli deqisiyo doğum anında dönem bile var ama.
Hafissee Ervan iyi de daha 7 aylık hamile uzun zaman var . Telaşe edecek kısıtlı zaman yok şuan boşa evham
Baby-baby Ervan evet oyleymis birisi ters geliyo diye sezaryene girmis cocuk o sirada dönmus biraz beklese normal dogum yapabilirmis
Baby-baby Merkun amin her seyin hayirlisi saglikli gelsinde nasil gelirse gelsin bi sekilde gelcek zaten 🙏🏻😇
Parinas Baby-baby haftan erken daha döner. Benim ilk gebeliğimde 32de ikincide 27de döndü. İlklerde biraz geç olabiliyormuş. Ama doğum anında dönen bile duydum
Serpilbb Baby-baby arkadaşımın 36 dan sonra dönmüştü sizin daha zamanınız var 35 36 dan sonra zor döner diyorlar
Wishuponastar Baby-baby daha küçük döneceğini düşünüyorum 35. Ya da 36. Haftalarda döndüyse riskli diyorlar. Bol bol merdiven çıkıyor gibi step hareketleri öneriliyor.
Derya @Baby-baby @Hafissee forumda bu tarz üslupsuzluklara yer vermiyoruz, bu sebeple ve tartışma uzamaması adına karşılıklı yorumlarınızı siliyorum devam etmesi halinde sizleri bir süre forumdan uzaklaştıracağım.