Semanurozgan Arkadaşlar iki gündür mide bulantim arttı sabah akşam kusuyorum birde hicbirsey yemedigim halde karnım midem acayip şiş yemek yiyemiyorum ne yapicam bu durum için karnım sanki davul gibi karın ağrısı yaşıyorum birde
Burcu_NFUE Semanurozgan gaz sancısı büyük ve yüksek ihtimal . a101 altınkılıç markası sade kefir iç sabah aç karnına akşam yatarken ara öğünlerde sık sık tüket . Ben çok faydasını gördüm ilk 3 ay bende de gaz sorunu olmuştu ama kefir çok işe yaradı
Mavi34 Semanurozgan kuru kayısı türk kahvesi dene istersen sindirim.siskinlik acısından iyi gelebilir. Bulantı benimde 25.haftam hala devam her gece 2 tane pirilam içiyorum
Caglaluna Semanurozgan ah kuzum ben de öyleydim şişkinlik devam ediyo. Benimki gazdanmış. Doğru düzgün bir şey yemeden çatlayacak gibi oluyordum. Mide bulantım için falım sakız iyi geldi bana. Bende mide bulantısı azaldı mide yanması başladı. Karnının ağrısı da gazdan muhtemelen. Benimki de ağrıyordu ne zaman ki gaz çıkarmaya başladım geçti. Doktor ultrasonda bile gördü dedi bana da çok gazın var diye. İnşallah geçer hayırlısıyla canım
Semanurozgan Mavi34 doktora gittiğimde soyluycem belki banada ilaç felan verir yemek yiyemiyorum onuda geçtim sürekli bir bulantı
Burcu_NFUE Semanurozgan maalesef olmaz . Tadı hoş değil ama gaz problemi için burnunu tıkayıp içmelisin
Mavi34 Semanurozgan bende 4 ay ilaç kullanmadım sonra kilo vermeye de başlayınca badladimニilaca. Tamamen kesmedi bulantısı ama dahaa z oluyor önceye göre sende al iyi olur
Mom3834 Caglaluna falım sakız enterasan şekilde bana da iyi geldi hem bulantı hem yanma direk geciriyor… anlamadım bende 🙈
Semanurozgan Mavi34 acile gittim zaten dayanamadım vücut direncim düşmüş ilaç verdiler serum taktılar geldim eve inşallah tez vakitte geçer