anneadayii42 Nalan96 daha bugün kargom geldi trendyol heyner marka gri renk ahşap beşik aldım çok güzel duruyor bakalim kullandıkça memnuniyet belli olur. Sallanabiliyor sabit olabiliyor tekerleği var anne yanı 3 kademeli
Nalan96 anneadayii42 heyner aklımın bir köşesinde ama trendyol da olumlu olduğu kadar olumsuz yorumda çok kafam allak bullak 🙄
Nalan96 Nundiyebiri benim baktığım büyük ihtimalle ama yorum yapanlar arasında olumsuz olarak çok ince oyuncak gibi yazmışlar kararsızım 🙄
Nundiyebiri Nalan96 evet ahşaplar çok ince ama bebek yatacak içinde sonuç olarak ama yatak odanızın çok büyük olması lazım yatak çok büyük
umutttttt Nalan96 ben şimdi youtubeden kurulumuna baktım gayet sağlam duruyo isterseniz sİzde bi bakın
gokcekocyigit07 Defnemom ben zaten oda yaptım ilk 6 ay kullanmak için alacağım sonrasında kısmetse odasındaki beşiği zaten büyük yeter
Rojdakoymen Ilkgozagrimmm 850 TL Google dan bebekonfor beşik yaz ordan incele cnm yatağı bulut yastığı örgü korumalık herşey dahil fiyatı bu
Nalan96 Redpepper heyner iyi duruyor ama yorumlar da olumsuz şeyler de var karar vermekte zorlanıyorum hala o yüzden 🙄
Redpepper Nalan96 yani fiyatına göre bence orta seviyedir, meltem smart var daha iyi birşey düşünürseniz 1600 dü en son
Nalan96 Nundiyebiri ben 3 yaşına kadar filan kullansın istiyorum o yaşta Bi çocuğu da taşır heralde 🙄 yatak odamda yer var😊
zeynelbeyt Ben hepsiburadadan heynerin ahşap anne yanı beşiğini aldım 60×120 olan. Kargoda vs problem yaşamadım gayet sağlam geldi. Tavsiye ederim