Nalan96 Arkadaşlar 32+5 haftalık hamileyim ve artık beşik almak istiyoruz. Ben anne yanı asansörlü sallanabilen beşiklerden istiyorum ancak baya Bi araştırmama rağmen hala hangi markayı alsam karar veremedim çünkü hem olumlu hem olumsuz bir sürü yorumla karşılaştım. Rica etsem tavsiye de bulunur musunuz?? ☺️
Esragnss Nalan96 bende e bebekten baby plus baby safe anne yanı aldım asansörlü ve yataga sabitlenebiliyor çok hoşuma gitti bir bakın derim 700 küsür liraydı ayrıca çantasına konulup taşınabiliyor tahta beşik tercih etmedim
bukusum Nalan96 merhaba canim sana tavsiyem anne yani olan park yataklar var. Ahsaplar cok agir oluyor
es_aybala Nalan96 https://instagram.com/lilyum_besik?utm_medium=copy_link ben bu sayfadan aldım çok güzel kurulumuda kolay ödemeyi de kargoyu teslim alınca eft olarak yapıyosunuz
gokcekocyigit07 Trendyoldan baktım bende alacağım, sepet beşikler var anne yanı, sallanabilen ve kademeli olarak ayarlanan, hem piyasaya göre uygun ben almayı düşünüyorum, odasında mobilya beşik takımı var ama bir süre için kendi odamıza bu tarz bir şey düşündük.
Nalan96 gokcekocyigit07 benim istediğim ürün böyle değil ama bunlar da güzel tek sıkıntı küçük olması ve kademeli değil sanırım
Defnemom gokcekocyigit07 ben bunu tavsiye etmem tecrübeli biri olarak bebekler kenarina asılıyor düşme riski çok yüksek
gokcekocyigit07 Nalan96 hayır bu diğerlerine göre daha büyük ve kademeli, bana zaten bir kaç aylık olsa bile yeter normalde odası var ama ilk aylar benim yanımda bunun küçüğü bile ideal
NedaFarah Buna benzer biraz daha büyüğü dikdörtgen olanı e bebekte var orda en ucuzdu trendyola da bakmıştım baya fark vardı 700-800 arası ben onu düşünüyorum. Anne yanı da oluyo. Ben ikiz bekliyorum o yüzden kafam karışık ama en son bunda takıldım. Bakalım.
NUR11 NedaFarah Benimde ikiz babycom un 70/130 ahşap beşiği var bende onu düşünüyorum. İkisini de Yanyana yatırıcam. Hepsiburada da 935 ₺ ve yatağı korumalıkları cibinliği yorganı hepsi dahil
Nalan96 Esragnss baktım şimdi beşiğe ama ben 2 3 yaşına kadar oda yapmayı düşünmediğim için daha büyük ölçüler de birşeyler bakıyorum yine de çok sağolun 🥰
Nalan96 bukusum teşekkür ederim önerin için ama zaten sabit kalacak beşik o yüzden ahşap düşünüyordum görüntüsü daha çok hoşuma gidiyor diye 🌸
[silindi] Ben heyner in beşiğini aldım trendyoldan kademeli ayarlanıyor çok sevdim bakabilirsiniz sizde. İçinde yatağı yastığı kenar korumalığı cibindirik vs hepsi birlikte geliyor
Nalan96 [silindi] heyner in 60×120 ölçülü olanını mı aldınız acaba varsa resim yada link paylaşabilir misiniz rica etsem 🌸
[silindi] Nalan96 Fotoğraf ekleyemedim 🥺 Evet 60 120 olanı sarı yıldız uyku seti olan takımı aldım. Benim kuzenim de aynı beşikten aldı o da çok severek kullanıyor onda yani çok kullanışlı dediği için bende aldım 💜 Kademeli olması çok iyi bebek ayaklanıp hareket ettikçe beşikten çıkma düşme gibi sıkıntılar da yaşanmaz
Nalan96 [silindi] o kadar çok olumlu ve olumsuz yorum var ki beğendiysem bile tam içime sinmedi kötü yorumlardan sonra güvenemedim ama tam olarak vazgeçtim de denemez yani 🙄 ama öneriniz için teşekkür ederim 🥰
Rojdakoymen ben bundan sipariş ettim fonksiyonel olması çok güzel anne yanı olarakta kullanılabilir ister yatak istersende daha sonrasında masa konumuna getirilebiliyor fiyatına göre inanılmaz kullanışlı Cibinlik+bulut yastık+örgü korumalık hediye geliyor
Nalan96 Rojdakoymen bunu görmüştüm bende instagramda denk gelmişti çok beğenmiştim tekrar bakayım en iyisi 🌸
Esragnss Nalan96 aa tamam o zaman bende aslında ilk başlarda park yatak almıştım uine baby plus ama sallanma aparatı sorunlu çıktığı için iade ettim bunu aldım rica ederim umarım gönlünüze göre birşey buluraunuz 🌸🌸🌼