Nurunisa Merhaba hanimlar 6hafta 5 günlük hamileyim. Bebegimin kalp atislarini duydu bugun herseyin yolunda oldugunu soyledi doktor ama kasık agrilarim var içim rahat degil daha once 1 dusuk yaptim. Tekrar ayni seyleri yasayacagim diye korkuyorum. Sizlerden bu durumu yasayan yada bilgisi olan varmidir🤔
Aylinceylans Nurunisa bende ayni seyleri yasadim düşükten sonraki hamileligimde ilk 2 ay da kasiklarim adet olacakmisim gibi ağrıdı ama cok şükür suan 16.haftadayiz insallah hersey gönlünce olur 💕
Aysenurtsr Nurunisa allahin izniyle birsey olmaz insallah. Olumsuz dusunceleri atin, siz ne kadar rahat olursaniz bebek de rahat gelisir.ilk 3 ay kasik agrilari olucak elbet yerlesiyor 🤗
Nurunisa Aylinceylans çok korkuyorum bunun yüzündende sevinemiyorum bi türlü eşimde bende her an bisey olucak diye dusunmekten deli olucam Bugun bide şeker testi sonucu yuksek cikti onada moralim sıfır
Aylinceylans Nurunisa bozma moralini mucizenin tadını çıkar inşallah hayirlisiyla kalp atışlarını duyarsin sonrasi geliyor zaten