38.1 de cuma günü sezeryan oldum belki tanıyan çıkar hep korkuyordum bu defa 3. Bebeğim ama her şey o kadar güzel gelişiyordu ki ben bile hayretler içindeydim hastaneye yarışın yapıldı çocuklarım eşim ben güle oynaya fotoğraf filan çekildik moralim çok iyi tabi hem heyecan hem mutluluk neyse gelip beni aldılar ameliyathaneye girdik az biraz korktum ama belli etmemeye çalışıyorum anestezi doktoru çok iyiydi konuştu sohbet etti ilk denemede iğneyi yaptı çok hafif bı acı hissettim sonra karıncalanma ya başladı bacaklarım yatırdılar beni baş ucumda bir hemşire var sürekli konuşturuyor ben diyorum ki bak ayağımı oynatiyorum 😅😅öyle hissediyorum çünkü hemşire baktı yoo dedi oynatamiyosun sonra sonda takıldı baticon sürüldü bunları hissettim ama acı yok ameliyatim başladı 10 dakika içinde meleğimi uzattı doktor ne büyük şaşkınlık sevinç sonra hemşire temizleyip giydirip tekrar getirdi 40 dakikada çıktım sezeryandan odaya geldik prensesim benden sonra geldi kontrol için doktorun yanindaymis o gün sanki ameliyat olmamış gibiydim ne ağrı ne sizi hemen kendi kendime kalktım bu arada tüpleri mi de bağlattim bu sezeryanda neyse rüya gibi bir gün du ertesi gün oldu ama yanıyor karnım ağrıyor normal ağrı değil duramıyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum oysa tüpler bağlandığı için ağrı daha çok olurmuş lavman yapılıp öyle yolladım eve gazın çıkmadığı için ama akşam geri acillik olduk ağrıdan sizidan eve geldim bugün 6. Gün ama hamdolsun 2 gündür iyiyim ne yattım ne dinlendim işte yapmadım ama sadece bebeğim le ilgilendim hakkınızı helal edin uzun oldu sorularınız varsa yanitlayabilirim meleğim le koyun koyuna yatıyoruz 🦋🦋rabbim hepinize sağlıklı bir solukta doğum nasip etsin