cennetkokulum_ Kusciviltisi benim de korkum o doğumdan sonra annenlere gitme şansın var mi ben öyle yapicam kırkımız çıkana kadar annemlerde kalıcam inşallah
Kusciviltisi cennetkokulum_ 15 gün annem gelicek 15 günde ben kalırım ama sonrasından korkuyorum tek kalınca yine de
Prensesiminyolculugu offlineanne işte benimki de tam olarak böyle bir sebebi yok içimden gelen bir his hormonlar yapıyor tamamen 😫
offlineanne Prensesiminyolculugu hormonlar ah bu hormonlar…. Sanki dünyam başıma yıkılmış öyle bi mutsuzluk umutsuzluk…. Ne zaman geçecek bu hisler ben aşırı enerjik pozitif biriydim neler oluyor banaaaaaa
Vahideozturk2 Bende de aşırı kaygı oluyor, sabahların içim sıkışarak kalkıyorum. Hep bi endişe, kötü bi şey olucak hissi. Sonra böle hissettiğim için bebeğim olumsuz etkileniyorsa diye suçluluk hissi, kaygı suçluluk arası gidip geliyorum
Prensesiminyolculugu Vahideozturk2 evet onlarda etkileniyor ister istemez bende onu düşünüyorum ama o anda ruh hali geçmiyor ki ağlayınca biraz rahatlıyorum çok zor valla napalim
Vahideozturk2 Prensesiminyolculugu evet ruh hali geçmiyor, bebeğimle konuşmaya çalışıyorum sen merak etme bi şey yok gibi :) ben de biraz rahatlıyorum sanki konuşunca
Deletedmom23234 Prensesiminyolculugu 2. Trimester döneminde kendimi kaybettiğimi biliyorum yani , 😅🙈😅 bagirmalar cagirmalar aman 😅😁😁😁
Prensesiminyolculugu Deletedmom23234 ayy dur dur ben daha okadar olmadım amann 😅😅 ama insan rahatlar bağırıp çağırıp dimi denenebilir🤣
milla-s Prensesiminyolculugu 33.haftadan bildiriyorum, benim ilk trimesterım korkunçtu. İkincide tam biraz toparladım derken 22-26.haftalarda birden kilo alımımla birlikte tekrar başladı. Sonra toparladım sayılır yine, bu aralar iyi gibiyim şu sıcaklar olmasa ama sona doğru da vuruyor diyorlar bakalım.
Prensesiminyolculugu milla-s benimde ilk trimester cidden Cook zordu tam rahatladım derken hoop bu arada kendiliğinden gelen depresyon ruh hali başladı bakalım daha benim de yolum biraz var neler olacak 😅
Deletedmom23234 Prensesiminyolculugu Kız Hahahah 😂 deneme bak 😁😁😁 karşı tarafın tepkisi farklı olabilir benimki benden korkuyordu süt dökmüş kedi gibiydi kaç yaşında adam 😁😁😁😁
milla-s Prensesiminyolculugu valla bu hormonlarla her şey her an olabilir gerçekten, yaşayıp öğreneceğiz😅 bir saatim diğerini tutmuyor bazen, kendim bile şaşırıyorum sonra bu duruma😂
Mucizeeannee Benim de bu hafta 17+2 her şeye ağlıyorum eşim öpüyor ağlıyorum saçımı seviyor ağlıyorum. Hiç bir şey olmamasına rağmen bir tane yanlışını görmedim çok şükür aldatilma korkusu sardı beni bir de bununla savaşıyorum inanılmaz bir psikolojik çöküntü yaşıyorum
Prensesiminyolculugu Mucizeeannee oda çok zor bir durum o psikolojiye hiç girmek istemem çünkü ben kurdukca kurarım ve hiç iyi sonuçlar olmaz Allah’ım korusun içinizi ferah tutmaya çalışın kendinize daha çok bakın ozguveninizi arttıracak şeyler yapın nacizane 🙏
Prensesiminyolculugu Deletedmom23234 öhömm bizde az değiliz yani 🤣🤣 ben eşimden daha cazgirim onu bastırırım LUTFEENN 🤣🤣
Prensesiminyolculugu Vahideozturk2 yaa kendimi gördüm valla bende annecim özür dilerim sen üzülme stresi yapma birşey yok diyorum ☺️
Prensesiminyolculugu milla-s hahhah aynen öyle ve hergun sanki bana yeni bir güncelleme geliyor acaba ne olacak diye bekliyorum mesela bu aralar hafif kaburga batması başladı başka birgun bir uyanıyorum hoop mide yanmasi 😅