Prensesiminyolculugu Ben şuan sanki zirvede yaşıyorum bu duyguları dokunsan ağlayacak gibiyim içimde bir mutsuzluk hiçbirsey yapmak gelmiyor 25 haftaligiz üç haftadır felan ara ara böyle oluyor.. sizde durumlar nasıl ?? 😒
Kusciviltisi Prensesiminyolculugu ilk gebeliğimi öğrendiğimde çok duygusaldım şuan duygusal değilim fakat kızımla aramda bambaşka bir bağ oluştu 27 haftalığız onunla konuşurken bile gözlerim doluyo 😍
Nurtrky Prensesiminyolculugu 36. Haftadan sesleniyorum daha berbat hem güzel duygular hem korkular daha kötü son haftalar
Simgeozturk11_ Prensesiminyolculugu 33. Hafta sabahları sevgi kuşu oluyoruz bi iyiki diyorum seviyorum akşamına huzursuz oluyorum acaba erken mi oldu bekleseydim felan yetebilecek miyim bakabilecek miyim felan
Saripapatyam1 Prensesiminyolculugu bu haftalarda 33 haftaligim korkular heycan duygusallık birde havanın sıcağı eklenince taşa duvara sinirlenip ağlıyorum 😏
Prensesiminyolculugu Kusciviltisi evet o bende de oluyor ama benim dediğim sanki bir depresyon ruh hali aşırı mutsuzluk hissi 🥴
Kykcirem Kusciviltisi Evet ya kesinlikle öyle🙈 ben de öyleyim hele konuşurken hareket etmesi, ultrason fotolarına bakmam deliriyorum resmem😍🤧 çok anlamlı çok duygusal😭😭
Prensesiminyolculugu elifinannesiiii bende giderek duygular yoğunlaşıyor son zamanlarda kendimi düşünemiyorum😲
Prensesiminyolculugu Nurtrky ay evet o zamanda doğum korkusu hem mutluluk hem korku gerçekten şimdiden anladım anne olmak çok başka bir şeymiş cok
Kelebek14 Nurtrky kesiinkle katiliyorum daha dogurmadan baslayan uykusuz geceler ne yana yatcagini sasirmalar kemik batmalari kendini sismis balon gibi hissetmeler gelecek kaygilari….
Prensesiminyolculugu Kusciviltisi daha dün sahildeydim evim 10 dakika yani öyle sıkılma gibi bir durum değil bu içimden gelen bir ruh hali 😅
cennetkokulum_ Kusciviltisi ay bende bunalıyorum evde dışarı çıkmak istiyorum ama yanimda da biri olsun istiyorum eşime söylüyorum beni bi yere götür yoksa seni boğacam o kadar bunaldim diyorum şaka amaclı söylüyorum tabi ama gerçekten bunalıyorum
Prensesiminyolculugu Simgeozturk11_ insan neler neler düşünüyor gerçekten bende diyorum ki ortalık çok kötü böyle bir dünyada bebeğimi koruyabilecek miyim Allah’ım içimize ferahlık versin
Kusciviltisi Prensesiminyolculugu hamilelikten 😂😂 ilk başta demem gereken şeyi en son diyorum avdbdjkflf
Prensesiminyolculugu Saripapatyam1 okadar iyi anlıyorum ki ben de eminim öyle olacağım şimdiden böyleyim çok yoğun yaşıyorum özellikle de eşim beni çok etkiliyor en ufacık olumsuz hareketi bana çok kötü birşey yapmış hissi uyandırıyor
Prensesiminyolculugu Kusciviltisi hıh bende onu diyorum hamilelikten hormonlardan benim de bu ara tavan yaptı sağolsun 😂
Seda_nrr Prensesiminyolculugu bende o haftalarda çok yoğun hissetmiştim sürekli ağlama sinirlilik hali şimdi 32 deyim geçti şükür hep öyle kalırım diyede üzülüyordum ama biraz kendi kendimi telkin ettim kendim düzelttim
Prensesiminyolculugu Seda_nrr kendimi telkinliyorum ama yok olmuyor birde kendi kendine birden geçiyor ne olduğunu şaşırıyorum 😅
Kusciviltisi Prensesiminyolculugu ben hiç bişeyi hamileliğe bağlamıyorum artık en son eşim diyo bak sen hamilesin o yüzden 😂😂😂 mesela nefes alamıyorum diyorum ki of hava çok sıcak o yüzden alamıyorum oda diyor ki hayır hamilesin o yüzden alamıyorsun avshjdkdşd İnşallah sizinde hormonlar geçicidir yoksa doğuma da daha çok var ♥️
Prensesiminyolculugu Kusciviltisi benim de tam tersi 🤣🤣 ben herşeyi ona bağlıyorum esim de artık bir dogursan da rahatlasak diyor 😅 umarım geçer yani bilmiyorum geçmeli 🤭🥰