Liyalina Mrb arkadaşlar yeniyim burda gebelik testi yaptimda testen 25 dakika sonra bi cizgi tam kirmizi ikinci çizgi silik hafif şeklinde cikti acaba gebelik varmı resim nerde paylasiliyor sizede resim atayim bilgi sahipi olanlar yorum yazabilirmi
058elf Liyalina genelde 10 dk sonrası geçersiz ama çoğu arkadaş bi saat sonra görünce öğrenmiş testi tekrarlayın derim 🌸
Dyggfrkn Liyalina testler güvenli olmuyor ilk yaptım pozitif çıktı inanamadim ikinci yaptım negatif çıktı sonra bir tane daha aldım o da pazotif çıktı hamileymisim sonuç olarak 😊
Sema357 Liyalina aynı şekilde benim öyle olmuştu canım sabah yapmıştım testi tek çizgiydi sonra uyudum tekrardan bakayım dedim bir baktım ikinci çizgi silik sonra yine test yaptım oda silik çıktı o gün kan vedim betam 36 çıktı.
Denizyildizii Liyalina istersen bi kaç gün sonra idrar testini tekrarla pozitifi görürsen kan verirsin
Liyalina Denizyildizii anladım tşk ederim olmasa oyle yaparim burda resim nasil paylasiliyro testin resmini atacagimda size zahmet
Liyalina Dyggfrknsaglikla kucaginiza alin darisi benim basima benimse ikinci testim negatf cikti ilk test ise ikinci cizgi silik ckti bende inşallah bende hamileyim hayırlsi neyse o olsun🙏
Bfduam Sema357 adetine kaç gün varken beyan böyle çıktı? sabahtan akşama değişmiş, sanada ne duygu ruh değişimleri yaşatmıştır:)
Sema357 Liyalina adetimden 2 hafta önce arada bir sağ tarafımda kasıklarımda ağrı oluyordu böyle aniden bıçak batması gibi. Yine adetimden 1 hafta önce falan ince ucu gibi nokta nokta kan gelmişti. İnşallah hamilesinizdir🙏🏻 Rabbim aratmadan versin inşallah ❤️
Liyalina Dyggfrkn acaba burda resim.paylasma nasil yapiliyor yeniyim bilmiyorum yardimci olabilirmsnz rica etsem
Liyalina Sema357 Amin allah razı olsun benimde öyle belirtiler gebelk gosteriyor umarim oyle olur güzel dilekleriniz icin çok tşk ederim 🙏😍
Dyggfrkn Liyalina Google yaz hızlı resim paylaş gir sayfaya oraya yükle orada link çıkıyor kopyala yapıştır buraya gönder bende yeniyim öğrendim şükür 😊
Sema357 Bfduam Bfduam ben adetimden 1 gün önce test yaptım canım☺️ Erken gebelik testlerinden yapmıştım
Liyalina Arfe tekrarladim ama tek cizgi silik çıktı busefer kafam karıştı ilk testimde birinci cizgi tam kırmızı cikti ikinci cizgi silik ama ikinci testimde ilk cizgi silik cikti baskada bişey cikmadi