Makif2112_ Şuan 8+1 deyim önceki boş gebelikti diye kürtaj oldum daha kalp atışini duymak için gitmedim sizler duyabildinz mi
synpolyanna Makif2112_ duydum canım çok şükür insan korkuyor seni cok iyi anlıyorum bende kimyasal gebelik gecirdim bir türlü hamile olduğuma inanmamıştım.
G-k Ben 8+2 yim, 1,5 kg aldım, iştahım çok açık kendimi sürekli frenliyorum yemeyip kilo almamak için. Ve sürekli hamur işleri istiyor canim, yasak ya 😞
Marry-lisa mom02636 ben de hic yemek yiyemiyorum. Sadece muz 😭 ilac cok az etki ediyor, etkisi gecince yeniden basliyor.
mom02636 Marry-lisa ay bende dün kullanmaya başladım bulantı icin çok faydasını gördüm çok şükür bugun çok güzel geçti insallah böyle devam eder
Civcivim000 Ay ben de bi tek ben böyleyim sanıyordum bebek fasulye kadar ben 5 aylık hamile gibiyim taş gibi karnım 10 gündür bulantılar 3 gündür de istifra olayı var maalesef umarım çok uzun sürmez yemek yapamıyorum dışardan yiyemiyorum çok zor🥴🥴
Ikincimelek 83le hamile kaldm suan ayni kilom bakm.. istahim var tuzu ekşiyi seviyorum.. kabzlik icin surup kullaniyrum..ole olan varmi
milayerli Bende 9+3um 5 kilo verdim hiçbir şey yiyemiyorum ilaçta içmek istemiyorum tiroid,glifor kullandığım icin bi de bulantı ilacı kullanmak istemedim 8 gun sonra kontrolüm var bakalım ne olacak 🤭
milayerli synpolyanna evet tatlım gittim suan 11+1iz. Tiksinmelerim devam ediyor haftaya carsamba gününe ikili tarama ve cinsiyet tahmini yapacakmış yine kilo vermiş olursan ilaç yazacağım dedi. Sen gittin mi kontrole? 😊
Rukiyemrv mom02636 hahahah bende 9+5 im bende iki kilo bermiştim 8 haftalıkken ama şuan covit olduğum için mecbur bol bol yedim meyve felen vir kilo aldım 😂
AnnelikHayali Kızlar nasıl gidiyor? Artık dokuz haftanın son günlerini veya 10. Haftayı yaşıyorsunuz? Minnoşları en son ne zaman gördünüz ultrasonda?