Pelin-1 Helal olsun nasil dayandin gunde 3e , benim ilk kese kanamali gorunmustu 4. haftada 100mg dusuk riskiyle verdi zaten bulanti açlik tansiyon… gunde 200mg e dayanamiyodum bazen alttan koyayim diyordum benim doktor hep agizdan etkili diyordu. 8 10 arasi alttan koydum o da kotu akinti artiyor tam erimiyor vajina aciyor vs sonra 10da bir kanadim bildigin kan bosaldi hastaneye yattim dedim agizdan icecehim tamam. cikti 200mg sabah aksam yanina da eklendi mi estrofem? tiroid ilaci progesran estrofem derken bende duygular şelale. 7 24 yatiyorum bacaklarda heryer damar oldum Hulk gibi. zaten pihtilasma sorunu var coraspin de başlayamiyoruz midede sakat. ama beni uyardi doktor full yatma pihti atarsin varis olursun dedi. işte annelik.. kalkarsam duscek gibiydi. 1 ay kanadim. kimse de halden anlamiyor ve herkes uzerine geliyor o da ayri bir konu.
- haftada detayli ultrs bakti perinatolog kesti progestani karacigerini yorar kasinti yapar vs. o zmn karindan olcum 37mm idi. 1ay sonra gel dediler. işte düşmüş 25mm…
şimdi burdaki klinikte 25mm olcen hekim rahim agzi uzunlugu iyi dedi diye benim adam bana inanmiyor. kendi doktorum da ne yazmis vatsab mesajima bak;
: Vajinal ultrason ile rahim ağzı uzunluğu net olur karından bakılan ultrason yanlış yönlendirebilir mutlaka Vajinal ultrason ile teyid etmeli
[04/08 19:32] : Gün geçtikçe rahim ağzı uzunluğunda tabii ki kısalma olacak ama Vajinal ultrasonla bakılan sonuca göre yorum yapılır
[04/08 19:32] : O yüzden 25 mm’lik uzunluğunu doğru olarak yorumlayamam
…
bu arada haftamiz senle ayni. haftaya gidip seker yuklemeyi de yaptircaktim. ikna ettim bu hafta gidelim dedim. icimde hissediyorum ve hissetiklerim dogru cikiyor.