elfcaglar1 inanirmisin hicbi is yaptigim yok oturdugum yerde camasir katlarsam ya da basir getir gotur seyleri eşime. yemek bulasik onda. cok da hareketsiz kalirsam bacagima pihti riskim var pihtilasma sorunum var hicbi ilac kullanmiyorum onun icin de. son 2 haftadır vajinama igneler batiyor alttan yukari. yaniyor bazen sizliyor idrar yolunda lokosit epitel bakteri cikti. doktoruma yazdim su iç kulturun temiz cikmis dedi. ben kendimi ifade edemiyorum bazen ona. karnim geriliyor bebekler sivrilesiyor nefes alamiyorum o an karnim sepsert oluyor ölücem sanıyorum. bu sordum ilk oldugu gece, bana ertesi gun 11de cvp verdi. dedigi sey de git bi sanci olcumu yaptir oldu. isin kötüsü diger hekimlerle karsilastirdigimda yine tum kapilar ona çıkıyor. ama idrae testini bile zorla istetiyorum sanki ben abartiyormusum gibi davraniyor al iste rahim agzim kısalmış ben mi uydurdum simdi bunu? esimin de 2 lafindan biri senin kaygin yansiyodur yok bilmem ne.. gecen hafta beni mahvetti 2 gun ne uyudum ne yedim sadece agladim. sorsan bunlari uzaylilar yapti herhalde.