Masalannesii https://resimyukle.io/r/dP7506RTth Arkadaşlar merhaba 11 temmuz günü 38+2 de bebeğimi kaybettim patoloji sonucu çıktı pek anlamadım ben bilenler yardımcı olabilir mi
058elf Masalannesii seni yorumlardan hatırlıyorum canım çok üzüldüm görünce 😢 Rabbim dayanma gücü versin inşallah cennette size şefaatçi olarak bekliyo olacak meleğin. Ne desek boş gelir belki ama bolca dua edin 🤲🏻
Emel123 Masalannesii ya her şeyde normal gözüküyor abes bir şey yazmamışlar. Bu sonuç için ne zaman görüşecek sin doktorla?
Pirayeada Masalannesii 30 haftalik kaybettim ben de sizi çok iyi anlıyorum ama inanın Allah sabrını veriyor
Masalannesii Pirayeada sizinde başınız sağolsun rabbim sabrını veriyor gerçekten 24.gun bugün ama daha iyiyim Rabbım kimseye taşıyamayacağı yük vermezmis bugünümüzede çok şükür cennet kuşlarimiz ile ahirette kavusucaz inşallah 🙏❤
Masalannesii Gizemmm12 telefonuma mesaj geldi canım bugün sonra doğum yaptığım hastanenin sitesinden giriş yapıp baktim
Demir06 Masalannesii anne karnında gelişim geriliğine bağlı ölüm gibi bir sonuç canım,çok üzülmüştüm ilk postunu okuduğumda Allah sabır versin
Masalannesii Demir06 sağolun Allah razı olsun sadece 2 hafta geriden geliyorum son haftalarda kilo olamamıştı 2.400 olarak doğdu şuan şehir dışındayım evime döndüğüm zaman doktoruma gorusucem
Mom3834 Masalannesii plesantayla alakalı bir sorun var da dokusunda mı incelme vardı bebeğe bir şeyler mi geçti acaba doktorunuz bir şey demedi mi ?
Masalannesii Mom3834 kordon dolmasından dolayi dendi ilk başta bugün geldi bu pataloji sonucu daha doktorumla görüşmedim
Gizemmm12 Masalannesii ben de 3 ay önce kürtaj oldum patolojiye gitmişti mesaj geldi fakat hastaneye gitmeye fırsatım olmadı baya uzakta tek gidemem internet sitesinde bulamadım
Mom3834 Masalannesii bizi de bilgilendirin lütfen :( Allah sabır versin çok üzülüyorum sizin postlarınızı okumuştum.