Mom526 Transferin 7.günü beta 88 çıktı, 1 gün bekleyip kan verdik 257,22 çıktı..Sizce değer olarak nasıl?2 tane embriyo koyuldu ikiz olma şansı var mı?(ablam icjn soruyorum)
Ezgiturker7 Mom526 değer güzel. benim transferin 9.gününde 97 çıkmıştı çift embriyo transferi. İki embriyoda tuttu fakat biri sonrasında gelişmedi. Ablanıza şimdiden hayırlı olsun 🙂
mhtpmhtp Mom526 bende 8.günde test yaptım 95 çıkmıştı değerim sonra 12.gün değerim 667 çıkmıştı iki embriyo transfer edilmişti bir tanesi tuttu
Minigimyolda Mom526 tabiki ikiz olma ihtimali var benimde 3 kat artmıştı ama tekti zaten tek embriyo transferi yapılmıştı ablanıza hayrlı olsun sağlıkla kucağına alsın inşallah
Sibelbekler Mom526 ikizde olabilir ama bunlar değere göre belli olmuyor benimde ilk değerim 270 di, tek hamilelik yaşadım
Mom526 Minigimyolda amin inşallah hiteroskopi oldu bir de kan pıhtılaşma var surekli kalp atışını duyduktan sonra cocuk ölüyor..İnşallah yine aynı şey olmaz ya :(katil hücre öldürücü tedavi uygulayacaz demisler acıbadem e gidiyorlar