Funda2735 Benim ekimin başı ya da ortasına denk geliyor anneannemiz odasını kırklığını yaptı bizde bebek arabası anne yanı beşik puset vs alacağız onlar kaldı, hazırlıklarımız böyle sizlerde durumlar nasıl ?
Deniz59 Funda2735 bizimde 30 ekim gözüküyo şuan sadece kıyafetleri tamam bu ay odasını arabasını alıcaz inşallah ☺️
Dilekcnkn Funda2735 Hepsini hallettim sadece beşiği kaldı çocuklarıma oda alırken beşiğide aradan çıkartıcam 17 ekim gözüküyor benimde
balarisi06 Funda2735 kıyafetler alındı yıkandı ütülendi yerleşti. Dolabı yatağı hazır hastane çantası eksikleri alındı sadece valize koyulacak. Herşey hazır sadece bebek arabası puset kaldı ona da karar verdik sayılır inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz🥰
Benimbebegim Funda2735 uygulamaya göre 12 Ekim görünüyor doktorumuz 1 Ekimden itibaren bekleriz demişti herseyimizi hazırladık annem uzakta geldiğinde herşeyi halletti gitti sadece hastane çantasına eşyaları yerleştirip kapatacağım kendim için bir emzirme sütyeni alacağım onu bekliyorum sağlıkla gelsin kuzucuklar 🙏
balarisi06 Funda2735 ekim 22 gösteriyor ama erken doğum riski var inşallah vaktinde sağlıkla gelir 🤲 zorlanmaya başladım diye hepsini hallettim rahatça takılıyorum 😁
Rojdakoymen Benimde Ekim başı olacak galiba İzmir’de yaşıyorum havalar nasıl oluyordu hiç hatırlamıyorum bugün alışveriş yapicam ne alayım bilemedim 🥺
Deniz59 Funda2735 1. Doktor kız dedi 2. Farklı doktor kız gibi duruyo dedi 24. Haftada 🤣🤦🏼♀️ 1 hafta sonra randevum var bi kereleğine özele gidicem inşallah hala kızdır pembiş şeyler aldım hep😁
Nzlozkn Funda2735 benim de Ekim sonu Allah nasip ederse, her şeyini hallettim çantası hazırlanacak kıyafetler yıkanacak odası vs bitti 😊
Rojdakoymen Funda2735 sadece kıyafetleri kaldı kuzum hemen büyüyor sıpalar uzun kollu mu kısa kollumu hangisinden daha fazla alsam bilemedim
N-h-e123 Funda2735 benimki 19 ekime denk geliyor ama hiç bir hazırlık yapmadım daha belki 2. Kızım olduğu içindir ilk kızımdan herşey var 🥰
Nzlozkn Funda2735 Ay Allah bağışlasın inşallah bizim de cimcime geliyor başta erkek dediler sonra kız oldugunu öğrenince baya afalladım da artık kızımla bir bütün haline geldik 6 hafta canım oğlum diye sevdim hiç tık yok kız oldugunu öğrendiğim gün canım kızım dedim 20.haftada tekmesini yedim demek ki ondan ses seda yoktu 😁
N-h-e123 Funda2735 zaten kız bebek kıyafetleri illaki kendini aldırıyor 🤤🤤 bakalım çeyizi dökmedim daha ortaya 😁😁
Alev16 Funda2735 7 Ekim tahmini dogum tarihimiz. Eksiklerimiz devam ediyor sipariş verdim çogunu pazartesi gününe kadar teslim olucak. bu hafta aldıklarımız yıkanılcak ütülencek yerleştirilecek.