-hilal Kızlar merhaba Uygulama üstünden randevu gözükmüyor sabah saatlerinde aradım randevu var ama saat dörtte ararsanız verebiliriz dediler arıyorum hat düşmüyor bile Zeynep kamilden başka hangi devlet hastanesinde yapılıyor bilen var mı
esmerrmm -hilal canim arama mhrs nin basinda bekle oonladan daha hizli alirsin randavuyu bnde zeynep kamile gittim . Saat tam 3:58 oldumu giriyodum bekliyordum anca oyle aldim
BallyavruM -hilal 3 hafta boyunca uğraştım ama alamadım Zeynep Kamilden hergun 15.58 de arıyordum malesef bitiyordu. Hatta adam 10.30 uygun mudur demişti evet eveetttttt dedim tam randevuyu kesiyordu pat başkası aldı 😬😢😢 şuan 24 e girdik yaptırmayacam ozellere dünya kadar para veremicem ne yazık ki
aksu5334 -hilal zeynep kamil de 20 -24 doppler diye randevu alabiliyosun mhrs den. Ama biraz zor tabi. Ümraniye eğitim araştırmada ve kartal lütfü kırdar şehir hastanesinde var. Ümraniyeyi tam bilmiyorum ama kartalda perinatolojiye randevu alıyosun doppler için. Değişmedilerse 4 5 ay önce öyleydi yani.
aksu5334 -hilal bu arada saat 4 ü bekleme öncesinde de aklına geldikçe bak randevulara. Mesela ben kaç günler uğraşmıştım ama bi gün saat 5 gibi baktım şansıma iptal eden olmuştu ertesi güne randevu bulmuştum
058elf -hilal biz eşimle öyle yaptık sevkli gidilmesi gereken bi bölüme götürmem gerekiyomuş kızımı, araştırdık tüm özelleri aradık o bölüm yokmuş. Sonra kim düşürürse diye sürekli aradık neyseki gün alabildik 😂