busra1997alpaslan2021 ben 19. Haftadan beridir çok net bir şekilde hissediyorum geçen kafasına dokundum hatta senin minnoş kafanı yerim çocuk falan diye konuştum tepkide veriyor birde 😂 2 gün önce kardeşim dürtüklüyor oda içerden vuruyor kardeşim dışardan o içerden dürtükleştiler 😂 ama 25. Haftada 5 gün boyunca hiç hissetmedim korktum bir şey mi oldu diye hastaneye gittim meğer uyuyormuş. 26. Haftada da 3 gün hissetmedim vişne suyu çikolata yedim içtim sola döndüm hafif bi kıpırdanma oldu ama daha olmadı sonra uyuyordur diye üzerine gitmedim. Ama yaklaşık 1 hafta 10 gündür düzenli hareketlere girdi çıldırıyor içeride 😂
Uzun yazdım kusura bakmayın daha yeni yeni düzene girer yani doktorum da 27. Haftadan sonra düzenli hareketlere gircek bir sonra ki randevudan sonra daha sıkılaştırıcaz randevularımızı ve hareket takibi yapıcaz bebişimiz iyi bi sıkıntı yok demişti. Ne dediyse bu Zamana kadar hep de dediği gibi oldu.. Endişe etmeyin, ama çok içiniz huzursuz oluyorsa hemen acile gidin bebeğin kalp atışını dinleyin. Ben anca öyle rahatlamıştım..