Ela_sedef Merhaba tüp bebek tedavisine başlicaz doktor bazı evraklarla birlikte rahim filmi istedi anestezili cekilicem tamamenmi uyutuluyor yoksa belden aşagımı uyuşturuluyor
Dilay24 Ela_sedef merhabalar, eğer anastezili yaptırıcaksanız tamamen bayıltıyorlar. Hiçbişey hissetmiyorsunuz. İşlem 15, 20 dk sürüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
sweettyy19 Ela_sedef anestezili olunca tamamen uyuyorsunuz ben anestezi almadan cekildim sadece anlık bir agrı sonrası cok rahattı geçmiş olsun şimdiden:)
annesinin_beybisi Ela_sedef tamamen uyutuluyor ben 12 gün önce çekildim tavsiyem anestezili geçtir hiçbir şey anlamadan bitiyor sadece işlemden sonda bir regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor o da 2 saate geçiyor
Selinkocdemir Merhaba, ben tüp bebekten önce doktorumun önerisi ile rahim filmi çekildim. Ben anestezi almadan geçirdim, özel bir görüntüleme merkezinde. Ağrısı sancısı pek olmuyor. Vajinal şekilde muayene sırasında ağrı yada acı yaşamıyorsanız ilk başta bir ağrınız olmuyor, sadece ilaçlı sıvının akış hızını arttırıp azaltırken doktor uyarıyor ağrıyacak diye. Anestezisiz dayanılmayacak bir ağrı değil yani ki canım tatlıdır :)
Sksksksks Selinkocdemir benımkıde anestezılıydı tumden uyutuyolar canım ben uyumusum yarım saat sonra cıktım üzerimi giydirmişlerdi oraları hatırlamıyorum geri odaya geldim 1 saat yattım hastaneden cıktım agrı sızı olmadan 2 ayım inşallah bu ay gebelık yasarım
Morika Ben uyutuldum, çok rahattı, 15-20dk sürdü, ve o ay hamile kaldım, dilerim herşey yolunda gider, sevgiler
Yasmnce Anestezi olmadan yaptırdım 5 dakika bile sürmüyor. İlaç verilirken hafif bir sancı oluyor sadece bende izledim bi yandan ,hemen sonra kalktım ve çıkıp gittim hastaneden 🤗
sivlimglsh Bende anestezi olmadan çektirdim o ay hamile kaldım. Vajinal muayene gibi aleti yerleştiriyor ve sıvı veriyor eğer normal muayenede acınız yoksa ilacı verirken ki sızı dayanamayacağın bir sızı değil. İşlem bitti hemen kalktım giyindim araç kullandım çarşıda gezdim. Sonuçta doğum yapacağız film acısı hiç bir şey bence boşuna anestezi alma 😇🙏
KumsAlyaa sivlimglsh merhaba bende 12 ağustosta çekileceğim ama aşırı korkum var vajinal muayanede istemsizce kasılıyorum ağrım oluyor ama dayanıyorum bağıra çağıra sizce rahim filmi daha mı zor olur benim için
sivlimglsh KumsAlyaa bence gereksiz anestezi alma o ay hamile kalabilirsin çünkü bebeğe zararı olabilir vücut o anesteziyi atamayabilir. Biz kadınlar çok güçlüyüz doğum yapabiliyoruz bunu göze alıyoruz o sancılara dayanacak güç içimizde var bence sende anestezi olmadan yapabilirsin doktorum bana yaptığı tüm adımları anlattı yaparken Batikon sürüyorum temizliyorum ilaç sıkıyorum vs diye bu da benim gerginliğimi attı sana da bunu tavsiye ediyorum
KumsAlyaa sivlimglsh teşekkür ederim çok sağol içime su serpildi ve bana destek oldu içime bir güven geldi Allah razı olsun canım söylediklerini gittiğim günde aklıma getiricem inş kolaylıkla geçer gider 😊
sivlimglsh KumsAlyaa inşallah kolay geçer güzel haber alırsın isteyen herkese nasip olsun bu duygu biz gebelere de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 😇
KumsAlyaa sivlimglsh Hayırla ve sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım senin ve tüm gebelerin benim gibi isteyen herkesede yakın zamanda nasip olsun 🤲🏻