Yeppudaa Acemianne34 mamada verin bence emzirdikten sonra .ben uyandirmadigimda mamayı ağzına sokuyordum . lansinoh kullanin
Acemianne34 Yeppudaa bende öyle yapıyorum canım uykulu bazen emmiyo içimde rahat etmiyo veriyorum mamayı hala geçmedi ama 1 ay oldu bugün gözleri sarı hala gerçekten yıpratıyor insanı
Acemianne34 Yeppudaa inşallah canım 40 na kadar etkisi yitiriyor diyorlar uyutma diyorlar bide ama yenidoğan ne kadar uyutmaya bilirim ki
Yeppudaa Acemianne34 bilmezmiyim neler çektim bende . Şimdi kara oldu kızım .uzamış sarılığın etkisi .hala göz pinarlarinin kenarında var .eskisi gibi baygın uyumuyor çok şükür ama işte hala var biliyorum.
Yeppudaa Acemianne34 uyanıyor mu bebiş . Meme mama gidiyorsun dimi .mama ver sarılık geçince mamayı bırakırsın yavastan
Acemianne34 Yeppudaa mama veriyorum arada dün uzayan sarılık için testler yaptılar doktora göstermedim ama bazısı Yüksek diyo bilmiyorum doktor ne diyecek
Yeppudaa Acemianne34 bizimde uzayan sariligimizda testler yapıldı çok şükür temizdi herşey . İdrardan test istediler mi