Busramnida Yeppudaa Kaç günlük bebeğiniz sarılık değeri kaç 😔 zor bi süreç sabırlı olun ve sürekli uyandırıp emzirmeye çalışın yoksa hep uyur altını açın topuklarında uyandırmaya çalışın
Aylin2011 Yeppudaa sarılık uykusu bir süre bebekte gidiyor iki kızımda da bebeklik sarılığı oldu hastanede yatmıştı sütünüz bolsa emzirin sağın verin benim sütüm yeterli gelmediği için mama ile desteklenmiştir daha çabuk atlattı sabah 11 e kadar olan güneşe çıkarın sarıldığını da alıyor birde evde florasan varsa onun altında gözüne gokunmayacak şekilde tutun demişti hemşire
Esraali Yeppudaa işte sarılık uyutuyır topugunu sıkın veya gögsünüzü sürün agzına kalkar cok zor Allah kolaylık versin
Yeppudaa Esraali amin canım .valla uyanmiyor topugunu siktim hatta ıslattım onu çok inatçı açmıyor gozlerini
Annecik_2021 Yeppudaa ayy benim oğlum da şuan sarılık 5 günlük daha hatta şimdi eşimi bekliyorum hastaneye gidecez bu yüzden sık sık emzirin ne yaparsan yap uyanmıyor dün bende annemde ne yaptıysak uyandıramadık kendi uyandı hemen emzirdim uyanmasa da kaşıkla verin sütünüzü inş hemen geçer
4438bebegim Poposunu ıslak sil sabret doydukca atlatacak inşallah bir hafta hastanede yattı benim kuzum baygın gibiydi bana evine git biz bakarız dedi baş hemşire olur mu bırakmam diye ağladım, hep doyurdum yarım saat te bir geçti çok şükür
Yeppudaa Hafissee yarım saat uyandırmaya çalışıyor um . 2 saatte bir emiyor ama az emiyor bende mama veriyorum . Aç kalmaması lazım .
4438bebegim Sütü emerken çenesi yorulabilir, ben göğsümü sağıp verdim yeterki doysun hastalığı atlatsın ama biberon a alıştı bu sefer beni emmedi fazla vermiştim seni de unutmasın doğduğun dan emin ol ki iyileşmesi hızlansın
Yeppudaa 4438bebegim bende öyle yapıyorum .memeye gelince direk uyuyor .biberonda mama veriyorum doysun diye mamayı zor Lada olsa iciyor ama meme asla ..
4438bebegim Yeppudaa sütünü sağıp biberona koy sarı yağlı sütün ilaç gibidir, memeyi de tamamen bırakma azıcık iyileşsin bı meme bı biberon yap hazır mamalar hormon bozukluğu tüylenme yapıyor
Simay2 Yeppudaa bende aynı durumdayim uykusunu asamiyorum neler deniyorum topuk sıkma burun sıkma ıslak bez gezdirme vs vs emmiyor şırınga ile verdim uyanmadikca