Ceyduygu Kızlar devlet hastanesine gidiyorum kontrollere bugün kontrole gittik 33+3 doktoruma çatı muayenesi yapacak mısınız diye sordum hayır yapmayacağım doguma geldiğin zaman belli olacak dedi. Burada herkes çatı muayenesi olduğunu söylüyor bisey anlamadim 🤷♀️
OktayEsenglBa Ceyduygu eğer ki nst de sancı çıkarsa doktor alttan muayene ettiriyor açıklık var mi diye canim Ben de devlete gidiyorum sancım çıktığı icin ebe açılmaya baktı alttan yanı ama açımadi korkma derin nefes alana kadar bitiyor herşey 😊😊
Happygril Ceyduygu canım benimde 35 de iken sancim cikti nst de o zaman yaptı açılma varmı diye ama çayın müsait yada müsait değil demedi korkulacak bişey yok canım çatıdan da hemencecik bitiyor
Ceyduygu OktayEsenglBa Burada herkes 37. Haftada çatı muayenesi yaptilar yaziyor o yüzden merak ettim canim 😊
OktayEsenglBa Ceyduygu bana alttan baktığı halde ebeye sordum normal doguma uygun mu diye dogum ani gelmeden bisey diyemeyiz dedi yanı
Deletedmom18 DamlaMetin canım banada Çarı muayenesi yapacak doktor 31. Haftada nst ye bağlamaya başladı çok erken miş yani çok
Ceyduygu Happygril Korktugumdan degil canim ben herkese sanci olsa da olmasada çatı muayenesi yapiliyor sandim o yuzden merak ettim