cinardefnemoms Adapte34 çok memnunum canım inan hastası da çok tecrübeli bı doktor ilk doğumu da orda yaptım odaları falan tertemizdi ilgi alaka çok iyi ayrıca Esra hanım oranın kendi doktoru olduğu için herşey daha güzel geciyo tavsiye ederim bı git istersen 🥰
cinardefnemoms cinardefnemoms Ve şunu da belirtiyim doğumdan sonra bebekle ilgilenen hemşireler den ayrıca memnundum
cinardefnemoms Yamacin-Annesi bende oraya hiç gitmedim evim yakın hastaneye o yüzden ilk tercihim olmuştu şansım doktordan yana çok iyi çıktı 🥰
gazetecianne cinardefnemoms sezaryen mi oldun canım sen nasıldı doğum ben de ilk defa doğum yapacağım korkuyorumm
cinardefnemoms gazetecianne Yok canım normaldi benim güzel geçti çok şükür. Doktorun doğum anında çok etkisi oluyo ben doktor gelince baya rahatlamistm
cinardefnemoms gazetecianne bu arada Instagram dan ekleselim istersen . Ben kendi hesabımı burdan yazmıyorum sende yazmak istemezsen kullanmadığım bı hesabı veriyim ona mesaj at ekliyim kendi hesabımdan. @anneyimbenn_💕
Adapte34 cinardefnemoms Bilemiyorum değiştirmek istiyprum bi yandan da istemiyorum 20 hafta oldu bilemiyorum ya
cinardefnemoms Adapte34 sen bilirsin canım kendin için uygun olanı sen karar verirsin benimki ufak bir tavsiye sadece doğum doktoru ile de kalmıyo bunlar doğum sonrası bebek ile ilgi alaka da çok önemli hastanen bebekle ilgili iyiyse devam et sana kalmış 🥰💕
Adapte34 cinardefnemoms doktorumun yazdığı ilaçlar da çok pahalı ve paragöz olduğunu düşünüyorum asla sigortanın karşılamadığı ve çok pahalı olan ilaçları yazıyo