Rumeysa3652 Detaylı ultrasona eş alıyolarmı acaba bide İstanbul için uygun düzgün biyer varmı çok kararsızım başakşehir çam sakuraya gitmek istiyodum ama hem randevu yok hemde yapmıyolar dedi doktorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Eflinn57 Rumeysa3652 ben cuma gününe randevu aldım 450 TL tek gebelik Sefaköy özel Vera tıp canım bilgin olsun en uygunu orası
Syma-ma Rumeysa3652 ben girdiğimde doktor ve bı sekreter vardı oda küçüktü o yüzden eşim dışarıda bekledi ama büyükse oda alırlar heralde sosyal mesafe durumundan dolayı
nvn-mutlu Eflinn57 benimde cumartesi günü inşallah sizin uygunmuş gerçekten 😦 bizim pahalı oldu ama bulamadık 🤷♀️
Rumeysa3652 Betfer valla hiç bilgim yok normalde covidden dolayı hiç yapmıyolar diye duydum çevremden sadece çam sakura alıyo diye duydum
Eflinn57 Rumeysa3652 zaten ben ıraya muayene olmuyorum direkt gittiğimde beni ayrıntılı ultrasona alacak onun dışında ücret ödemeyeceğim
Rumeysa3652 Bende normalde Beylikdüzü kolon hastanesine gidiyorum kontroller için ama oranın ücreti yüksek geldi 650 tl
Hilal-95 Rumeysa3652 tabi canm bak benm gittiğim kadın mükemmel detaycı işinde profesyonel zaten profesör diye biliyorum mecdiyeköyde aytül çorbacıoğlu 650 lira normalde ücreti eşinizle gidebilirsiniz