ilknurbkeskin1 Devlet hastanesinde doğumda bi tane de olsa bebekle resmimizi çekiyorlar mı acaba anı kalması açısından?
Hatice-Cihan ilknurbkeskin1 çok istiyorsan elbet yanındaki biri çeker niye dert ediyosunuzki bunları 🤭
Merve171214 ilknurbkeskin1 Bizim burdaki hastahanede fotoğrafçı almıolrmş ama doğumhaneye telefon verebiliyormuşsun ebe hemşire çekim yapıomuş doğum sırasında doktorunuza sorabilirsiniz sizde eğer sizin hastahanede böyle bir şey içeri telefonunuzu verebilirsiniz 😊 En kötü ebe veya hemşire rica ederseniz çekerlerdir kendileri 😊
Meraklibiri ilknurbkeskin1 cekmiyolar ve yanina kimseyi almiyolar diye biliyorum ama bi ebeyle anlaşıp cektirebilirsiniz
ilknurbkeskin1 Hatice-Cihan devlet hastanesinde doğuma kimseyi almıyorlar yeri geliyor normal doğum olursa refakatçi bile alınmıyor o yüzden doğum yapan arkadaşlara soruyorum böyle bi anı bırakabiliyor muyuz diye.. Niye bu kadar dert ediyorsun demenizi de manasız buldum. Sonuçta herkes Doğumda çocuğuyla bi resmî olsun ister..😒
Hatice-Cihan ilknurbkeskin1 afedersin seni kırmak için söylemedim hiç olmadı ordan birisinden rica edersin çekerler heralde 🤔 olmadı selfie yaparız takma 😂
ilknurbkeskin1 Özelde yapacaktım doğumu son anda vazgeçtim yoksa fotoğrafçı tutuyordum orda olsaydım, devlet hastanelerinde en kötü bi resim anı olarak kalınmasını isterim bakalım olacak mı 😂