Sabirellaaaa Eğitim ve araştırma hastanesinde detaylı ulturason kaç para bilen ve yaptıran var mı arkadaşlar ? Telefonla ulaşıp öğrenemiyorum Güneştıpta 300 TL fiyat verdiler. Siz nerede yaptırdınız ??
DefneRana Sabirellaaaa gökhan bey yapıyor detaylıyı ama ben yaptıramadm benim yaptırmam gereken haftada izindeydi. Çağsu 500 tl güneş 300 demişt bende bolu fakülteye gittm ücretsiz
QueenMommy Sendemi düzce arastırma hastanesine gidiyorsun doktorun kim acaba bana alpere git diyolar ama sıra bulamıyorum betül nasıl bi doktor bilginiz varmı ?
Sabirellaaaa QueenMommy ben normal devlet hastanesine gidiyorum detaylı ultrason araştırmada varmış devlette İsmail beye özelde Mustafa beye gidiyorum dönüşümlü
Sabirellaaaa QueenMommy bir yakınımız Alper beyde doğurdu tedavili bir doğum olduğu halde cok memnun kalmış
Merveee34 Sabirellaaaa ilk defa duyuyorum eğitim araştırmanın ücretli olduğunu .üniversite hastanesi olmasın
Merveee34 Sabirellaaaa ala ala valla ilk defa duydum canım . Buradaki eğitim araştırmalar ücretsiz yapıyor . Şehirden şehire değişiyor demek ki