gmzeatsvr Iremsude valla öyle daha dün öğrendim sanki 😍 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Iremsude Hilooo ayy masallah zaman cok cabuk geciyor anlamazsiniz bile buyuyuslerini saglikla alin kucaginiza insallah
Sdacbc Iremsude öylede canım sıcaklar çok zorluyor hava serin olsa Allahtan son aylar kışa denk geliypr 😂
Iremsude Sdacbc e iyi hadi bizim yaz dogumu zor olucak sicaklardan havalarinda serinlicegi hic gozukmuyor ki
cgdm-trzi Iremsude inanın zaman hızlı geçiyor ☺️ Bende ne zaman gelecek o günler diye söylerdim şimdi heyecanla ne zaman doğacak diye bekliyorum 🥰❣️ Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
birtriptanesi Iremsude karpuz 🍉 erkek bebek uygulamada bebek doğdu butonu bile çıktı ama hala gelen giden yok
Iremsude birtriptanesi masallah az kalmis 33. Haftadami 34 te mi ne cikti bendede bebekdogdu butonu benim oglusumda zaman gecsede gelse artik keske
Iremsude ZZeynepP1903 masallah bu postta limonlar cok sayida var hepiniz saglikla alin kucaginiza insallah