11Anne01 Kızlar 39+4 haftalık hamileyim halen açılma yok sancı yok benim gibi olanlar var mı cuma yeniden kntrolümüz var. Açılma olsun diye yürüyüş yapıyorum her akşam çömelip kalkma hareketi yapıyorum yavas yavas ama yok 😊😊
Elif5361 11Anne01 39+1 Haftalığım kontrolde düzensiz kasılma sancı çıktı doğurmazsam haftaya pazartesi kontrol var bakalım 😂sancılarım düzene girsin diye bekliyorum
Gunes_84 11Anne01 bende bugün 40 haftalık oldum şimdi doktordan geldim çatı muayenesi yaptı gram açılma yok ama sancı var. Cuma’ya kadar bekleyelim dedi olmazsa sezaryen olucam. Bebek de iri galiba hayırlısı bu olacak bilemiyorum
Seminn 11Anne01 günümüz halimiz aynı 😁 ben Bi yürüyüş yapıyorum oda çok uzun değil sıcakta bıraktım açılma çalışmalarını 😅 41 e kadar bekliycez dedi doktorum🤦♀️yarın muayene var bakalım
11Anne01 Gunes_84 hayırlısıyla doğsun inşallah bizimde doktorumuz bekleme taraftarı normalde gününü haftaya dolduruyor
Minamm-0666 Bizde 40 olduk bekliyoruz son bir haftamız kaldı 🥴 valla özellikle bir şeyde yapmıyorum keyfi bilir ne zaman gelmek isterse 😀 ama bu hafta da gelmezse doktorum alıcaz dedi ☺️
zehranurr 11Anne01 doktorunuz sakınca görmüyorsa dikkatli davranarak korunmasız ilişki deneyebilirsiniz. Rahim ağzını yumuşatır doğumu kolaylaştırır🌸
11Anne01 zehranurr cuma günü gidicez bakalım ne diyecek bebeğim baya aşağıya inmiş o yüzden biraz sakınca gördü
11Anne01 11Anne01 evet bizimde pazartesi günü doluyor günümüz ama doktorumuz bekleme taraftarı normalde bebeğim baya aşağıya inmiş ama açılma yok
Minnakkkk 11Anne01 günlerimiz aynı 😍 bende sizin gibiyim yarın nst için gidicem tık yok, gibi ama bugun inanılmaz bir bel agrısı var o gun bugun mu acaba deyio duruyorum 😀😀
11Anne01 Minnakkkk hadi hayırlısı inşallah 🤗 benimde çok sancım ağrım oluyor ama tık yok bizde cuma gidicez bkalım
11Anne01 Minnakkkk hayırlısı olsun hepimizin hakkında Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiz için 🤗🤗