metehaninannesiii HappyMom En iyisi garmastan pomad benim göğüs uclarim resmen yarık şeklindeydi en iyi garmastan geldi iyi ki onu almisim
Sultan_g HappyMom ben incia kullaniyorum ve aninda etkisini gosteriyor hemen gecirmedi tabi ama yarali ucumun aci hissini ayni gun ciddi anlmada azaltti. Her enzirmedent sonra bundan suruyorum artik ve kalkanlar ile tekstilden taris olmamasi icin onlemeye calisiyorum
Canan123 Ben şu an aynısefa balsamı sürüyorum yumuşacık, yara olmayacak gibi duruyo ama bilmediğim bi şey deneyimlicem bakalım. Lansinoh ve garmastan çok duydum, yara olursa o an hangisini bulursam
TugceBelis Nisnisa emzirirken bebeğe sadece uç kısmı verilmez kahverengi alanla birlikte ağzına alması lazım doğru emzirme tekniği bu şekildedir ben kahve rengi alanla birlikte sürüyorum o yüzden sadece ucu verirseniz yara olma ihtimali çok yüksek
Mucizemm0101 Pelbaby bende hamilelikte başlıyım ozaman. Şimdiden yara kaşıntı yapmaya başkadı. teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ☺️🌸
Kadze HappyMom lansinoh kızımda da onu kullandim şimdi bugün tekrar aldım emziremiyorum acidan diye ilk kullanimda fark etti
Elisakusunannesi Lansinoh ilk hamileliğimde kullanmıştım doktorum 36 hafta da başlamamı söylemişti hiç bir şekilde yara olmadı. Suan 2 gebeliğim inşallah bunda da olmaz
Emiryigit47 Miniikanne size önerim zeytinyağı kullanın bire bir inşallah sizde de yarar. B3n iki oğlumu emzirirkende sadece zeytinyağı kullandım🌺
Miniikanne Emiryigit47 ay evet bende ole yapıyorum sımdı zeytınyagı ve kantron otu yagı o kadar ıyı geldıkı nefes aldım resmen
Emiryigit47 Miniikanne kantron yağı için bişey diyemem de 😊. Zeytinyağını gözüm kapalı öneririm. Sürdükten sonra üstüne küçük temiz poşet parçaları koy bu deriyi daha da yumuşatacak😊
Emiryigit47 Gizemkcer ben de duydum ama olumsuzluğunu yaramadığını söylüyorlar deneyenler. Benim sana önerim zeytinyağı sürmen 🌺😊
Gtrst HappyMom doğumdan önce bir küçük tüp lansinoh ve doğumdan sonra bir küçük tüp lansinoh kullandım ve hiçbir işe yaramadı. Doktorumun tavsiyesi ile nipple care diye bir krem aldım daha sürer sürmez acısını dindirdi ve krem bitmeden yaralarım iyileşti. Kesinlikle tavsiye ederim.