Damladuaa Eminemrullah ben 20 haftamda öğrenmiştim benim cadı kendini saklıyo diyee erkekse gösterir cnm mrk etme 💕🐣🙏💕
Selvi38 Bende canim 6 ayliklen ögrendim bugün kontrole gittimde gene farkli bişey söylüyorlar doguma az kaldı İnan neye inananacagımızı şaşırdık ve alişveriş bile yapamıyor net bişey demiyorlar
Deletedmom434 Selda55 genelde bebeklerin cinsiyetleri 16-17. Haftada tam belli oluyor detaylı ultrasonuna kadar birşey alma canım detaylıda tam belli olmuş olur 😊
Selvi38 Selda55 yok canim daha net ögrenemedik bu gidişle en garantilisi Doğumda belli olcak gibi gözüküyor😂😂
Aynurk Deletedmom434 benim doktorum 12. Haftada cinsiyetini söylcem dedi bu kadar erken de belli olur mu ki🤷🏻♀️
Deletedmom434 Selda55 arkası dönükse görülmesi biraz daha zordur ama arkası dönük bacakları açıksa doğru olabilir
Deletedmom434 Aynurk olabiliyor tabikide canım doktora ve ultrason cihazının netliğine bağlı bir durum
MistarShiki Merhaba kızlar 20+2 haftalık hamileyim baştan beri hep kıza benziyor 80%kız hep kız bugün erkek dediler hangisine inanacagımızı şaşırdık kıza da cok heveslenmiştim kızım diye karnımı sevdiğim de tekme atıyor içimden hep kız geliyor
Eminemrullah Bende 1 agustosta kontrlm var heycanla bekliyorm ama hep hayalimdir kiz cocugu cok sverimmm ama babamiz erkek istiyo bakalim saglikli olsun