Serayyurtsever Merhaba hanımlar. 12+6 günlük gebeyim. Bugün doktor randevun var. İlk doktora gittiğimde ultrason fotoğrafını vermedi bebeğin. Bende istemedim acaba istemek mi gerekiyor vermesi için. Devlet hastanesine gitmiştim. Bide cinsiyet belli olur mu sizce☺
Denizyildizii Serayyurtsever bazıları istesende vermiyor kağıt bitti falan diyormuş. Sen yinede bi dene. Cinsiyeti belli olabilir ama kesin gözüyle bakma yinede
Selin12- Serayyurtsever maalesef devlet hastanesi vermiyor ben üç ayrı hastaneye gittim farklı zamanlarda hiç biri de vermedi
Zamanbukucu Serayyurtsever devlet hastaneleri bir tuhaf valla. Çevremden duydugum yorumları söyliyim size ultrasonda göstermeyen bile varmış ekranı sana çevirip göstermiyor çocugu ultrason kağıt vermiyor ölçümlerini söylemiyorum iyi diyip bitiriyor kontrolü. Cinsiyet söylememesine birşey diyemem belki emin değildir emin olmak için belli bir haftayı bekliyor olabilirler ama bebek hakkında detaylı bilgi vermemesi can sıkıcı zaten ayda 1 görüyorsunuz
Ozlemflz Serayyurtsever benim doktorum aynı hafta da söyledi her seferinde de cinsiyetini söylüyor ultrason kağıdını da veriyor sadece kilosunu söylemiyor boyunu vs söylüyor söylemese bile soruyorum. Sizde sorun dalgınlığına gelmiş olabilir.