yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii çiğkötenşn özel tepsisi var onda yap ben beceremiyorum çiğköfteyi yoğurmak için kuvetim az 😲
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii içindekini sökücem ama nasıl bilmiyroum foto attım ne taraftan jeseyim yanliş keserim diye korkuyroum
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi kesme kuzum zaten dikili benim bildiğim kadarıyla Yada südyen takma
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi canim sen kesme yoksa elbiseni maffedersin giyemezsin daha terziye sor yada icine sütyen giyme tek atlet giy
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi göğüslerimin ucu acır ☹️85 bedenden 95 bedene yükseldi ama şimdi 120 iyi bulmuştur 😲senşn göğüsler büyümeid mi☹️
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi az büyüdü kuzum öyle çok cok değil başka bir elbise giy abiye tarzi
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi aşko yarım atlet git içine acımaz göğüslerin daha Rahat edersin
Yamacin-Annesi Ben yarın oğlumu görmeye gidiyorum 😅😅 iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi @Azizinannesi2
Yamacin-Annesi Azizinannesi2 günaydın canim saat 10 da gidicem inşallah dua et olurmu içimde cok kötü bi his var korkuyorum inşallah oğlum iyidir 😢🙏🙏