iki_tospik_annesii güzel bi yere değindin 😅benle eşim korona olmadık hiç ama kaynanam köyde virus olmuş ordan benım ynaıma getiriyrolar karantina için sinri oldum nerde kaptıysa orda olsun bizi niye riske atıyor dedim dinletemedim kyannam nazlı nieaz hasta olunca kişinin başını götüyor bıram ağrıyır şuram ağrıyor ah vah bizim evi karantinaya aldılar arada kayınpeerim kaynım karişti bne eşim kaynana kayınpeder kayın karantinada kaldık o mznlar yasakalr vardı market ler tek açıktı bizim kayınpaer kaynana 3 ay kaldı allaıhık o kadra zorudu kayınperdeimdne çekiniyrodum çoook iyi birir çok severim ama biraz düşücesiz salona geçiyor oturyr slaonda hem lavano hem tuvalat var o ordaykne duşa bile giremiyordum 3 ay bıyunca kapının önüne bile çıkmadılar sadece tek bir oda kayannamın yemeğini ayrı verdik sadece kayaiınperim kaynım kayananma aynı odada uyudu odam yoktu çünki gelmişler mecbır aynı yerde yatacaklar o kadar gzüel iyi bir. Şekilde kaynanam baktım koronayı atlattı ama çok şükür ki biz tutmadık şansmı desem ne maske bile takmıyorduk😅😏sıcaktı ev sadece uzak duruyroduk ynai böyle şunud atlatmıyım kayannama karantina dişinda da bebekelr gibi baktık yataktaydı arrık eşim kızıyrodu anne yataktan çık hasta değilsin senin de işine gelmiş diyrodu kendşne gel iyileştin artık diyordu yataktan çıktı artıı nromal hayatına döndü sohbet arasında diyor kimseye hakımı helal etmiyroum emeğim haram olsun fln bende mi dedim evet sen bana ne yapmışsın bu zmna kadr dedi benle eşim şook😅 eee kim snaa bakrı öbr0 gelinin yanında hasta oldun buraya getiridler ben baktım dedim lavaboya bile kalkmakta zorlandın yemeğin önğne geliyrodu 3 ay yatakt an kalkmadın benum kiler emek değil.mi yok sen de dajil kimseye hakımı helel etmiyroum deid bnede dedım eğer alllaj katında hakkık varsa bende sana helel etmiuroum 😂bri kovitli kaynana sorunsalı