iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi ben hamsiyi çok küçükse kılçıkla yiyorum cnm ama eşim balık yemeğini için mecbur yesin diye kılçıklarını temizliyorum
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Ev süpürüyorum aynı zamanda akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorum sen ne yapıyorsun
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 İyi walla oturuyorum bende oglan yeni uyandı şoka inicem üşeniyorum benimde birazdan dünden kıymalı yumurtam var yanına ne yapsam diye düşünüyorum
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi turşu suyu yapmak her yiğidin harcı değil😂 anam benım turşu öok gzüel yapar suyunuda
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi anana söyle göndersin bize 😂 ceren sizin irda bi peynir var ne peyniri o böyle bidonda oluyor küçük küçük kaliplar
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi bilmem köy pwyniri😂tulum mu diyrosun biz kışa doğru 20 kilo alıyrouz 5 kilo dolapta bekliyor yemek için diğerleirni gömüyoruz bozulmamamsı için ama adını bilmiyroum
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi genelde salamura peynirir yaygın burda onalrdna herkes tüketiyor ama rn meşhuru otlu🤩😋
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi biliyorum ben o peyniri diyarbakirlilarda yapıyor hatta adini bilmiyordum😅
iki_tospik_annesii Kızlar nerdesiniz @yigitegenin_annesi @Yamacin-Annesi @Azizinannesi2 @Akrepbebek @Minik_kalplim_ _