Azizinannesi2 iki_tospik_annesii İyi yapmışsınız düzeldi mi aranız biz yemiyoruz onun için kışlık hiç bir halt yapmıyorum sadece turşu salça sumak ekşisi yapıyorum 😂😂
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 düzeldi cnm ☺️ Bizde Herşeyden yapıyoruz cnm benim de dolabımda yer yoktu yeni dolap aldım kendimi derindondurucu büyük boy olanlar varya kız sumak nasıl yapıyorsunuz
Azizinannesi2 Akrepbebek Olabilir doğurmuş olabilir sırasını savdi doğurdu sıra bana mı geldi kime geldi 😂😂
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii el işi yapıyorum canım bitirmem gerekli daha bitmedi bitse temizliğe baslicam 😂😂sen ne yapıyorsun
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 Ay bu ne hız sabah sabah 😅 bende eşime ve kayın babama kahvaltı verdim onlar işe gittiler oğlanla yatakta takılıyorum ev işi duruyor kalkıp dip köşe temizlemem lazım
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Sabah 7.30da kalktım evi mutfağı topladım yatakları kaldırdım el işini aldım ele şimdilik burada takılıyorum el işini vermem lazım yoksa almamda elime 😂😂
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 Oh maşallah maşallah nasıl hızlısın 😀 inşallah bir an önce bitirirsin 🥰 oglan uyuyor mu sen bunlaeı yaparken benim canavar 7 den beli ayakta
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii daha küçük ama annesi her bebe farklı benimki hep geceleri uyurdu bebekliginden beri 😂🤫
Azizinannesi2 Akrepbebek Off bekliyorum tamam 😭😭neyse temizlik daha yapmadım temizliklik yapma fırsatım oldu 😂😂😂
Akrepbebek Azizinannesi2 hahahah😂 ben hala temizliğin içindeyim ama az kaldı dinlene dinlene ypiyorum çünkü çok vaktim varmış gibi 😂