Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi ben ayda bir degil 2 3 haftada bir görüyorum yoksa dayanamam özlüyorum oglumu😅😍
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 geçen ayın 24 ünde gititm bu ayın sonlarına doğru randevu bulmaya çalşcm
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi özele mi gidiyrosun ben develete gidiyroum kalabalık oluyot doktor aydan aya grl diyor brlki son aylara doğru azaltır sık sık göürürm çok özlüyroum
Yamacin-Annesi Azizinannesi2 inşallah hayırlısıyla bakalım 🥰 şimdi sıra bekliyorum aslanimi gorucem 🥰
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi gelin arabasına filan hep bindik kuaför filna hep yanindaydim cekiminde filan
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 biber doğradım dolaba attım fasulye attım dolaba bide biber patlaıcan atıcam fırını indirmeye üşeniyorum 😂😂
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Evine geçtin mi canım ellerine sağlık benim herif buzluktan çıkan hiç biseyi yemez onun için hiç bişey yapmıyorum 😂😂
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi minik ne çevferler war sende 😂😂😂 sen yazana kadar kıymalı yumurta yaptım 😂😂 eşim zaten şimdi aradı sen yemek ye diye ben geç gelicem
yigitegenin_annesi iki_tospik_annesii 😂ya anama çekmişim az öncede 25 kilolık turşu yaptım😎 çok ğoş gözüküyor tadını bilememem😂
Yamacin-Annesi yigitegenin_annesi normalde veriyordu ekrandan filan gösterdi ama boyu kilosu filan yazdığı seyi verdi bi tek
yigitegenin_annesi Yamacin-Annesi unutmuştur normalde her kontorlde veriyrolae 6 taneye yakın ultarson fotom var her gidişimde aluyroum